Aanvalsplan en bereikbaarheidskaart

  • Home
  • /
  • Aanvalsplan en bereikbaarheidskaart

Zorg dat hulpdiensten snel hulp kunnen bieden

Grote organisaties zijn verplicht om de brandweer informatie te verstrekken zodat zij bij calamiteiten snel hulp kunnen bieden. Door een aanvalsplan of bereikbaarheidskaart kunnen zij de juiste aanrijroute bepalen en zijn de hulpdiensten op de hoogte van omgevingsfactoren en mogelijke gevaren.
De bereikbaarheidskaart is een onderdeel van het aanvalsplan. Het aanvalsplan bestaat uit teksten en specifieke plattegronden. Op de bereikbaarheidskaart staat informatie over de voorzieningen van de brandweer en de voorzieningen in en om het gebouw en het terrein. Deze beschrijving wordt tevens omgezet in een overzichtelijke situatietekening.
Met onze organisatie beschikken wij over adviseurs en tekenaars met brandweerachtergrond waardoor wij een compleet aanvalsplan voor uw organisatie kunnen vervaardigen. Het is ook mogelijk om naast uw eigen tekstplan de bereikbaarheidskaarten te verzorgen.

 

Vluchtweg- en ontruimingstekening

Naast bereikbaarheidskaarten vervaardigen wij ook vluchtweg- en ontruimingstekeningen voor uw organisatie. Wij hanteren hiervoor de Europese richtlijn NEN 1414 voor het maken van vluchtweg- en ontruimingstekeningen.

Pictogrammen

Wij vervaardigen op maat gemaakte pictogrammen om medewerkers en bezoekers te informeren. Bekijk onze webshop voor alle standaard pictogrammen? Zit uw pictogram er niet bij? Neem dan contact met ons op, wij hebben ieder pictogram in huis.

Meer informatie?

Heeft u vragen over de vervaardiging van een aanvalsplan en een bereikbaarheidskaart of wilt u de mogelijkheden bespreken?
Neem contact met ons op voor meer informatie.

   0413-368777

  Mail ons

   Vraag offerte aan