BHV herhalingscursus locatie Uden

  • Home
  • /
  • BHV herhalingscursus locatie Uden

BHV locatie Uden

BTB Fire & Medical Support beschikt over een eigen oefenlocatie met twee leslokalen en op het buitenterrein een oefenplaats voor brandoefeningen. De leslokalen ‘Fire’ en ‘Medical’ beschikken over de modernste faciliteiten zoals grote televisieschermen waarop de instructeur zijn sheets en filmfragmenten kan presenteren. Wij maken gebruik van eigen presentaties en filmmateriaal. De leslokalen beschikken over fijne stoelen en verrijdbare tafels waardoor het leslokaal volledig aan de cursus kan worden aangepast. In onze gemeenschappelijke ruimte staat een luxe koffieapparaat met verschillende koffieproducten en een koelkast met frisdranken.

Op het buitenterrein beschikken wij over voldoende ruimte voor oefeningen met alle soorten blusmiddelen. Onze bluscontainer is inzetbaar tijdens opleidingen en bij oefeningen van de Brandweer. Verder maken wij gebruik van verschillende oefen-blusobjecten.

Wij keuren en controleren onder andere blusmiddelen, verbandkoffers, AED’s, valbeveiliging, Evac-chairs en ademluchtapparatuur op onze eigen locatie. In ons magazijn vullen wij brandblusmiddelen en beschikken wij over de materialen om de verbandkoffer weer volledig aan te vullen. Het is mogelijk om uw veiligheidsproducten mee te nemen. Na afloop van de cursus krijgt u ze gekeurd, gecontroleerd en aangevuld mee terug.

Ons terrein beschikt over een eigen parkeerterrein.

Onze locatie is iedere werkdag geopend van 8:00 – 17:00 uur. Kom gerust langs om met ons en de locatie kennis te maken. Wij leiden u graag rond.

Naast onze BHV trainingslocatie BTB Fire & Medical Uden heeft u ook de mogelijkheid tot inschrijving op één van onze andere trainingslocaties:

 

BHV herhalingscursus Amersfoort

BHV herhalingscursus Zwolle

BHV herhalingscursus Utrecht

BHV herhalingscursus Rotterdam

BHV herhalingscursus Breda 

BHV herhalingscursus Amsterdam

 

U kunt kiezen voor één van onze vaste locaties of kiezen voor een training op uw eigen locatie. Dit brengt als voordeel het extra maatwerk wat wij u kunnen bieden gericht op uw eigen locatie. Wilt u meer informatie? Bel dan naar 0413 368777 of stuur een e-mail naar info@btbfireandmedical.nl.

 

Cursusdata 

 

BHV herhalingstraining

Ieder jaar een nieuw lesplan,  oefenen in de praktijk

De Arbo- wet verplicht de werkgever er voor zorg te dragen dat de BHV’er adequaat en te allen tijden zijn taken kan uitvoeren. Door ieder jaar de BHV cursus te herhalen voldoet de werkgever aan zijn verplichtingen.  Onze BHV herhalingscursus is gericht op de praktijk en is nooit hetzelfde. Wij zorgen ieder jaar voor een volledig vernieuwde herhalingscursus met nieuwe praktijkoefeningen, scenario’s en de nieuwste inzichten op het gebied van bedrijfshulpverlening.

Onze instructeur oefent met de cursisten verschillende Eerste Hulp handelingen. Er wordt gewerkt met verbanden en scenario’s worden geoefend.

De cursisten oefenen tijdens het brandonderdeel met echt vuur en met meerdere en verschillende brandblusmiddelen. Wij beschikken over een oefenbluscontainer op onze oefenlocatie. Het onderdeel ontruimen oefenen de cursisten door in de praktijk gebruik te maken van een brandmeldcentrale en verschillende communicatiemiddelen.

Cursusdata Amsterdam

Cursusdata Zwolle

Cursusdata Amersfoort

Cursusdata Utrecht 

Cursusdata Rotterdam 

Cursusdata Breda 

Cursusdata Uden 

 

Direct inschrijven

Open Training InCompany

Eerstvolgende BHV herhalingstraining

Meer informatie?

Heeft u vragen over onze BHV herhalingstraining?
Neem contact met ons op voor meer informatie.

   0413-368777

   Mail ons


Instructievideo: “Stabiele zijligging”

Instructievideo: “Vlam in de pan: gebruik van vetblusser”

Instructievideo: “Reanimatie en AED”