Oordoppen op maat

Universeel en op maat gemaakt
  • Home
  • /
  • Oordoppen op maat

Zorg voor de juiste gehoorbescherming

Oren krijg je maar één keer en horen is essentieel voor goede sociale relaties en maatschappelijk functioneren. Onze gehoorbeschermers zijn uniek door hun draagcomfort maar ook door hun filters.
  • De filters houden de schadelijke decibellen tegen, terwijl de spraakverstaanbaarheid en muziekbeleving zuiver blijft;
  • Alle filters worden zowel akoestisch als visueel gecontroleerd;
  • De filters zijn in alle typen gehoorbescherming te verwisselen door filters met een hogere of lagere dempingswaarde. Hierdoor kun je ze voor meerdere doeleinden gebruiken (dit geldt niet voor harde op maat gemaakte gehoorbescherming).

Oordoppen op maat maken

De oordoppen zijn beschikbaar in verschillende sterktes en aan te passen aan werkzaamheden. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende types oordoppen mogelijk voor vliegtuigbemanning, overlast verkeer, concerten, horecapersoneel, motorrijders, schieten of zware industrie.
Er is zelfs keuze in verschillende muziekstijlen. De muziek blijft zuiver met goede spraakverstaanbaarheid.
Daarnaast is het mogelijk om oortjes te laten maken voor communicatiemiddelen die gebruikt worden door hulpverleningsdiensten en beveiligingsbedrijven.

Het aanmeten van de oordoppen is mogelijk op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur op ons kantoor aan de Loopkantstraat 2-E in Uden. Via onderstaand formulier is het mogelijk om een afspraak aan te vragen.

Heeft u een groep medewerkers die oordoppen nodig hebben? Wij komen graag bij u langs om de oordoppen op uw locatie aan te meten.

Afspraak maken

Meer informatie?

Heeft u vragen over onze oordoppen?
Neem contact met ons op voor meer informatie.

   0413-368777

   Mail ons