Reddingsteam besloten ruimte

24/7 beschikbaar voor uw werkzaamheden
  • Home
  • /
  • Reddingsteam besloten ruimte

Wij zijn aanwezig voor de veiligheid van uw medewerkers

Het werken in besloten ruimtes brengt verscheidene risico’s voor de veiligheid en gezondheid met zich mee. De hulpverlening in besloten ruimtes is vaak moeilijk en vereist specialistische vaardigheden om het op goede wijze uit te voeren.
Bij een besloten ruimte is sprake wanneer de ruimte een beperkte toegankelijkheid heeft en waarin gevaar voor verstikking, bedwelming of vergiftiging bestaat. Dit is het geval bij reparaties of schoonmaakwerkzaamheden in tanks, reactoren of riolen. Er is meestal maar één kleine, smalle ingang die tevens als uitgang moet fungeren.
Bij een project onder deze moeilijke omstandigheden is het mogelijk om een reddingsteam besloten ruimte de operatie te laten begeleiden om ongevallen te voorkomen of bij een incident meteen in te kunnen grijpen. Ons Emergency Rescue Team is gespecialiseerd en uitgerust om dit soort projecten op uw onderneming uit te voeren.

 

Emergency Rescue Team

Ons reddingsteam is aanwezig met tenminste drie personen. Onze hulpverleners zijn gespecialiseerd in dit soort projecten. Zij zijn medisch onderlegd en hebben veel ervaring met hulpverlening op onze opdrachten en evenementen.
Iedere opdracht brengt specifieke eisen met zich mee. Wij gaan graag aan de slag om een op maat gemaakt voorstel omtrent ons reddingsteam voor u te maken.

Reddingsplan

Samen met de opdrachtgever wordt voor aanvang van de werkzaamheden een reddingsplan overlegd om in noodsituaties personen te kunnen evacueren uit de besloten ruimte.

Meer informatie?

Heeft u vragen over ons reddingsteam besloten ruimte?
Neem contact met ons op voor meer informatie.

   0413-368777

   Mail ons