Retourneren en ruilen

Retour? We doen niet moeilijk.
  • Home
  • /
  • Retourneren en ruilen

Niet tevreden over uw aankoop? Stuur deze dan eenvoudig en snel terug met dit retourformulier.

Bij het retourneren van een artikel dient u altijd een volledig ingevulde retourformulier en een kopie van de factuur mee te sturen. Vul de hier rechts staan online formulier volledig en verzend deze. U zult een kopie ontvangen van de ingevulde gegevens, deze kunt u vervolgens uitprinten en samen met de factuur in de doos meesturen.

Bij de aankoop van producten online heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgaaf van reden te ontbinden gedurende veertien dagen. Deze termijn gaat in op de dag dat u het product ontvangt. Tijdens deze termijn dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, kunt u het product met alle geleverde toebehoren en – indien mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons retourneren.

Kosten retourneren

Indien u gebruik maakt van het herroepingsrecht, hoeft u alleen maar de kosten voor de verzending voor uw rekening te nemen. Wij nemen deze kosten voor onze rekening indien wij het verkeerde product hebben geleverd of de fout op een andere wijze te wijten is aan ons handelen.

Aankoopbedrag

Uw aankoopbedrag zullen wij binnen 14 dagen retourneren.

Retouradres

Het is mogelijk om de producten terug te brengen op onze locatie of u kunt de producten retour sturen per post.

Algemene voorwaarden

Onze voorwaarden zijn te vinden op www.btbfireandmedical.nl/algemene-voorwaarden.

Klantgegevens
Retour producten