BTB Fire & Medical Support is onderdeel van Dutch Safety Group

Controle en onderhoud

BTB Fire & Medical Support

Op zoek naar een betrouwbare partner voor de controle en keuring van nood- en vluchtwegverlichting, verbandkoffers, brandblusmiddelen, AED's of ademluchtcilinders?

Als ervaren specialist in brandbeveiliging en medische hulpmiddelen biedt BTB Fire & Medical Support een breed scala aan diensten en producten om uw bedrijf of organisatie veilig te houden. Onze deskundige technici zijn volledig opgeleid en gecertificeerd om een grondige controle en keuring uit te voeren op uw BHV middelen. 

Met ons uitgebreide assortiment van hoogwaardige producten van gerenommeerde merken kunt u erop vertrouwen dat u altijd de beste apparatuur en materialen krijgt om uw bedrijfsveiligheid te garanderen. Of u nu op zoek bent naar brandblusmiddelen voor uw bedrijfspand, of een AED voor uw sportvereniging, wij hebben de juiste oplossing voor u.

Onze snelle en efficiënte service zorgt ervoor dat uw apparatuur snel en grondig wordt gecontroleerd en gekeurd, zodat u er zeker van kunt zijn dat u voldoet aan alle wettelijke eisen en dat uw apparatuur altijd klaar is voor gebruik. Bovendien bieden wij ook regelmatig onderhoud en reparaties aan om ervoor te zorgen dat uw apparatuur altijd in topconditie blijft

Trainingen en cursussen
Naast onze diensten op het gebied van controle en keuring bieden wij ook trainingen en cursussen aan op het gebied van brandveiligheid en medische hulpverlening. Onze deskundige trainers zijn volledig gekwalificeerd om uw personeel te trainen in het gebruik van brandblusmiddelen en AED's, EHBO en BHV. Op deze manier bent u verzekerd van goed opgeleid personeel dat snel en adequaat kan handelen in noodsituaties.

Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is en daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die specifiek zijn afgestemd op uw behoeften. Onze klantenservice staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over de beste producten en diensten voor uw bedrijf.

Onderhoud en controle; gewoon doen!

De verbandkoffer op uw werkplek dient regelmatig gecontroleerd en aangevuld te worden. Verschillende producten in de verbandkoffer hebben een houdbaarheidsdatum. Na gebruik moeten de ontbrekende middelen weer aangevuld worden. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje! Het is daarom cruciaal dat uw bedrijfshulpverlener altijd toegang heeft tot een compleet gevulde bedrijfsverbandkoffer.

Brandblusmiddelen zijn een essentieel onderdeel van uw bedrijfsveiligheid. In alle gebouwen zijn brandslanghaspels aanwezig. Afhankelijk van de risico’s binnen het gebouw dienen er voldoende draagbare blustoestellen beschikbaar te zijn om een beginnende brand snel te kunnen bestrijden.

Een Automatische Externe Defibrillator (AED) moet regelmatig worden gecontroleerd. Het is van cruciaal belang dat de AED naar behoren functioneert, mocht deze plotseling nodig zijn. Wij adviseren om de AED jaarlijks te laten testen en te controleren.

In noodsituaties moeten alle aanwezigen het gebouw snel en veilig kunnen verlaten met behulp van nood- en vluchtwegverlichting. Deze verlichting moet altijd functioneel zijn voor het geval dat.

Een ademluchttoestel wordt gebruikt om veilig ademlucht te verschaffen in omgevingen met rook en/of schadelijke gassen. Alleen professionals die getraind zijn in het gebruik van ademluchttoestellen mogen deze toestellen gebruiken. Zorg ervoor dat de toestellen altijd correct functioneren.

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact met ons op voor meer informatie. Of ga naar onze contactpagina en vul ons formulier in.