BTB Fire & Medical Support is onderdeel van Dutch Safety Group

Onderhoud en controle

Als bedrijf wilt u erop kunnen vertrouwen dat uw BHV-middelen op orde zijn en dat uw medewerkers veilig zijn. Daarom is het belangrijk om samen te werken met een betrouwbare partner zoals BTB Fire & Medical Support. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren, onderhouden en controleren van BHV-middelen, waaronder AED's, blusmiddelen,  verbandkoffers, evac-chairs en nood- en vluchtwegverlichting.

Wij herinneren uw BHV-organisatie eraan een afspraak te maken voordat de uiterste keurdatum verstreken is. Eenmaal per jaar verzorgen wij al het onderhoud en de controle van veiligheidsproducten, inclusief de directe vervanging door onze gecertificeerde monteurs. Na afloop ontvangt u een uitgebreide rapportage en verslaglegging van de werkzaamheden.

Een AED moet altijd beschikbaar zijn

Een Automatische Externe Defibrillator (AED) kan levens redden, maar alleen als deze goed onderhouden is en altijd beschikbaar is wanneer nodig. Daarom is het cruciaal dat de AED altijd naar behoren functioneert en regelmatig wordt gecontroleerd. Wij adviseren de AED jaarlijks te laten testen en controleren.

Na aankoop van een AED bieden wij alle noodzakelijke diensten om uw AED in optimale staat te houden, van onderhoud en reparatie tot de vervanging van onderdelen en software-updates. Elke AED krijgt een keuringssticker volgens ARBO-besluit artikel 7.4.

Door te kiezen voor onze AED-onderhoudsservice en een servicecontract af te sluiten, bent u verzekerd van een goed onderhouden AED. Wij houden uw AED in topconditie en voorzien in een leentoestel bij defecten. Onze jaarlijkse controles op locatie omvatten inspectie, reiniging, en indien nodig, software-updates. Bovendien bieden wij volledige ondersteuning aan uw medewerkers na gebruik van de AED. Wij lezen de datakaart uit, bespreken deze en sturen de ECG-gegevens door naar de behandelend arts van het slachtoffer indien gewenst. Ook zorgen we ervoor dat gebruikte materialen direct worden vervangen.

Als u besluit uw AED in onze database op te nemen, informeren wij u proactief wanneer de verloopdatum van de elektroden en accu nadert, waardoor u niet zelf de vervaldatum hoeft bij te houden. Zo bent u altijd verzekerd van een functionele accu en elektroden.

Wij gebruiken barcodes op onze AED's die gekoppeld zijn aan een softwareprogramma, waardoor wij uw administratie over de BHV-middelen overzichtelijk kunnen bijhouden. Na elke controle biedt onze servicemedewerker ter plekke een gedetailleerd overzicht van de uitgevoerde werkzaamheden, en u ontvangt een uitgebreide rapportage na afloop van de volledige controle.

Aanschaf AED apparaat

Bij ons vindt u een breed assortiment aan AED's, die allemaal voldoen aan de wettelijke eisen en goedgekeurd zijn. Elk van onze AED's wordt voorzien van een keuringssticker voordat het geleverd wordt, wat de naleving van de veiligheidsstandaarden garandeert.

Bij BTB Fire & Medical Support kunt u niet alleen terecht voor het aanschaffen van AED's, maar ook voor het aanschaffen van accu's en elektroden. Alle producten zijn te bestellen via onze online webwinkel. 

Cardiacscienceg51png (3)

Kies voor een Cardiac Science G5

Ontdek de Cardiac Science G5 AED: een geavanceerd, gebruiksvriendelijk apparaat dat levens redt tijdens noodgevallen zoals hartstilstanden, essentieel voor elke veilige omgeving. Met zijn adaptieve bifasische technologie en automatische zelftests biedt dit apparaat betrouwbare en snelle respons wanneer elke seconde telt.

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact met ons op voor meer informatie. Of ga naar onze contactpagina en vul ons formulier in.