BTB Fire & Medical Support is onderdeel van Dutch Safety Group

Specialisme

BTB Fire & Medical Support

Op zoek naar professionele brandwachten, mangatwachten of veiligheidskundigen voor uw projecten? Zoek niet verder dan BTB Fire & Medical Support. Wij bieden deskundige en betrouwbare ondersteuning op het gebied van brand- en medische veiligheid voor allerlei soorten evenementen, bouwplaatsen en industriële projecten.

Onze brandwachten zijn opgeleid om snel en efficiënt te handelen bij brandincidenten. Ze zijn in staat om branden te voorkomen, te blussen en te evacueren. Onze mangatwachten zijn gespecialiseerd in het bewaken van ruimtes waar gevaarlijke stoffen aanwezig zijn. Zij zorgen ervoor dat iedereen veilig in en uit de ruimte kan gaan en zijn getraind om te handelen bij noodgevallen.

Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om een veiligheidskundige in te huren. Onze veiligheidskundigen zijn experts op het gebied van risicobeheersing en kunnen u adviseren over veiligheidsmaatregelen en -procedures. Zij helpen u bij het opstellen van een risico-inventarisatie en -evaluatie en kunnen u ondersteunen bij het opstellen van veiligheidsplannen en -protocollen.

Onze professionals zijn gecertificeerd en ervaren, en wij zorgen ervoor dat zij up-to-date blijven met de nieuwste normen en regelgeving op het gebied van brand- en medische veiligheid. Bij BTB Fire & Medical Support staan veiligheid en kwaliteit voorop, en wij zorgen ervoor dat u altijd de beste service krijgt.

Wij begrijpen dat brand- en medische veiligheid van cruciaal belang is voor uw bedrijf en projecten. Daarom bieden wij bij BTB Fire & Medical Support maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Onze professionals hebben uitgebreide ervaring in verschillende sectoren, van bouw- en constructieprojecten tot evenementen en industriële sites.

Naast het bieden van brand- en medische ondersteuning, bieden wij ook trainingsprogramma's aan op het gebied van veiligheid en noodhulp. Onze professionals kunnen uw medewerkers trainen in veiligheidsprocedures en hen voorbereiden op noodsituaties. Dit helpt om de veiligheid op de werkplek te vergroten en risico's te verminderen.

Bij BTB Fire & Medical Support staan wij voor betrouwbare en professionele dienstverlening, waarbij de veiligheid van u en uw medewerkers voorop staat. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar en kunnen snel en flexibel inspelen op uw behoeften. Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie over onze diensten en hoe wij u kunnen helpen bij het waarborgen van de veiligheid op uw project.

Personeel inzetten?

Een Risico Inventarisatie en Evaluatie wordt opgesteld door een gediplomeerd Veiligheidskundige en is een in de Nederlandse Arbeidsomstandighedenwet genoemd middel ter bevordering van veilig en gezond werken.

Brandwachten treffen maatregelen om beginnende branden te voorkomen. Daarnaast houden zij toezicht bij werkzaamheden met een verhoogd risico op brand. Naast preventief toezicht kunnen onze brandwachten handelen in geval van nood.

Een mangatwacht heeft verschillende taken, gericht op het voorkomen van onveilige situaties. Een mangatwacht of buitenwacht of veiligheidswacht is onder de Arbowet verplicht bij werkzaamheden in besloten ruimtes.

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact met ons op voor meer informatie. Of ga naar onze contactpagina en vul ons formulier in.