BTB Fire & Medical Support is onderdeel van Dutch Safety Group

Vervaardiging kaarten en plan

Zorg dat hulpdiensten snel hulp kunnen bieden

Voor de repressieve dienst is het cruciaal om een helder beeld te hebben van brandende objecten, wat zelfs van levensbelang kan zijn.

Wij kunnen uw bereikbaarheidskaarten vervaardigen in een uiterst professionele lay-out. Gewoonlijk hanteren we hierbij het A4-formaat, met aan de ene zijde een plattegrond en aan de andere zijde de bijbehorende uitleg.

Aanvalsplan

De bereikbaarheidskaart is een essentieel onderdeel van het aanvalsplan, dat bestaat uit teksten en specifieke plattegronden. Op de bereikbaarheidskaart vindt u informatie over de voorzieningen van de brandweer, evenals de voorzieningen in en om het gebouw en het terrein. Deze informatie wordt ook omgezet in een overzichtelijke situatietekening.

Wij voeren het graag uit

BTB beschikt over ervaring in het produceren van bereikbaarheidskaarten. We verzamelen alle noodzakelijke informatie door een zorgvuldige inventarisatie van de door u gespecificeerde objecten, waarna we deze verwerken tot de gewenste kaartvorm.

Met onze organisatie beschikken we over adviseurs en tekenaars met een achtergrond bij de brandweer, waardoor wij een compleet aanvalsplan voor uw organisatie kunnen vervaardigen.

Contact
Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact met ons op voor meer informatie. Of ga naar onze contactpagina en vul ons formulier in.