BTB Fire & Medical Support is onderdeel van Dutch Safety Group

Nood- en vluchtwegverlichting

Onderhoud en controle

Als bedrijf wilt u erop kunnen vertrouwen dat uw BHV-middelen op orde zijn en dat uw medewerkers veilig zijn. Daarom is het belangrijk om samen te werken met een betrouwbare partner zoals BTB Fire & Medical Support. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren, onderhouden en controleren van BHV-middelen, waaronder nood- en vluchtwegverlichting, blusmiddelen, verbandkoffers, evac-chairs en AED's.

Wij herinneren uw BHV-organisatie eraan een afspraak te maken voordat de uiterste keurdatum verstreken is. Eenmaal per jaar verzorgen wij al het onderhoud en de controle van veiligheidsproducten, inclusief de directe vervanging door onze gecertificeerde monteurs. Na afloop ontvangt u een uitgebreide rapportage en verslaglegging van de werkzaamheden.

Nood- en vluchtwegverlichting: essentieel voor het zo spoedig mogelijk verlaten van het gebouw

Het is van cruciaal belang dat uw bedrijfsgebouw zo veilig mogelijk is voor uw medewerkers, klanten en/of bezoekers. In noodsituaties moeten zij snel en veilig het gebouw kunnen verlaten met behulp van nood- en vluchtwegverlichting. Volgens de wet is jaarlijks onderhoud van deze verlichting verplicht. Bij BTB Fire & Medical Support kunt u terecht voor de jaarlijkse controle en het onderhoud van uw nood- en vluchtwegverlichting.

Onze monteur voert een uitgebreide controle uit, inclusief een visuele inspectie, functionele tests om te verifiëren dat de armaturen correct aangaan tijdens een stroomstoring, het reinigen van de armaturen, en indien nodig, het vervangen van lichtbronnen en accu's (bij decentrale systemen).

Wij maken gebruik van barcodes die gekoppeld zijn aan een softwareprogramma waarmee uw volledige administratie rondom de nood- en vluchtwegverlichting overzichtelijk kan worden weergegeven. Na afloop van de keuring biedt onze monteur u ter plekke een gedetailleerd overzicht van de uitgevoerde werkzaamheden en ontvangt u een uitgebreide rapportage na afronding van de gehele controle. Bovendien houdt onze organisatie voor u bij wanneer de volgende controle plaatsvindt en nemen wij ruim van tevoren contact met u op om deze in te plannen.

Naast jaarlijks onderhoud en controle bieden wij ook de mogelijkheid om uw nood- en vluchtwegverlichting te ontwerpen en te installeren. Wij beschikken over een breed scala aan armaturen en signaleringen en onze monteurs werken volgens de juiste NEN-normeringen en de huidige eisen van de Arbowet. Onze serviceauto's zijn volledig uitgerust, waardoor het onderhoud in één bezoek kan worden afgerond. 

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact met ons op voor meer informatie. Of ga naar onze contactpagina en vul ons formulier in.