BTB Fire & Medical Support is onderdeel van Dutch Safety Group

Diensten

BTB Fire & Medical Support

Op zoek naar een betrouwbare partner die u kan helpen met het opstellen van veiligheidsplannen voor uw bedrijf? Zoek niet verder dan BTB Fire & Medical Support!

Als ervaren specialist in brandbeveiliging en medische hulpmiddelen begrijpen wij het belang van veiligheid en noodplanning voor uw bedrijf. Onze deskundige adviseurs zijn volledig opgeleid en gecertificeerd om u te helpen bij het maken van veiligheidsplannen die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van uw bedrijf.

Wij bieden verschillende diensten aan op het gebied van veiligheid en noodplanning, waaronder risico inventarisatie en evaluatie (RI&E) en noodscenario's. Onze specialisten komen bij u op locatie om een grondige risico inventarisatie en evaluatie uit te voeren en op basis daarvan een op maat gemaakt veiligheidsplan op te stellen. Dit plan bevat praktische aanbevelingen om risico's te minimaliseren en de veiligheid van uw bedrijf te verbeteren.

Daarnaast kunnen wij u ook helpen bij het opstellen van noodscenario's. Dit zijn scenario's die uw personeel kunnen volgen in geval van een noodsituatie, zoals een brand of een medisch noodgeval. Onze adviseurs stellen deze scenario's op in nauwe samenwerking met u en uw personeel, zodat zij goed voorbereid zijn op noodsituaties en snel en adequaat kunnen handelen.

Bij BTB Fire & Medical Support staat kwaliteit en service hoog in het vaandel. Wij streven ernaar om onze klanten altijd de best mogelijke ervaring te bieden en ervoor te zorgen dat zij volledig tevreden zijn met onze producten en diensten. Kies voor BTB Fire & Medical Support en ervaar de beste kwaliteit en service op het gebied van brandbeveiliging, medische hulpmiddelen en veiligheidsplanning.

Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is en daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die specifiek zijn afgestemd op uw behoeften. Onze veiligheidsplannen zijn altijd up-to-date en voldoen aan de meest recente wet- en regelgeving op het gebied van brandveiligheid en medische hulpverlening.

Naast onze diensten op het gebied van veiligheidsplannen, bieden wij ook trainingen en cursussen aan op het gebied van brandveiligheid en medische hulpverlening. Onze deskundige trainers zijn volledig gekwalificeerd om uw personeel te trainen in het gebruik van brandblusmiddelen en AED's, EHBO en BHV. Op deze manier bent u verzekerd van goed opgeleid personeel dat snel en adequaat kan handelen in noodsituaties.

Onze klantenservice staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over de beste oplossingen voor uw bedrijf. Bij BTB Fire & Medical Support streven we naar een langdurige relatie met onze klanten en werken we samen aan een veilige werkomgeving voor iedereen.

Kies voor BTB Fire & Medical Support en laat ons u helpen bij het opstellen van veiligheidsplannen voor uw bedrijf.

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact met ons op voor meer informatie. Of ga naar onze contactpagina en vul ons formulier in.