BTB Fire & Medical Support is onderdeel van Dutch Safety Group

Diensten

AED onderhoud

Een AED defibrillator dient regelmatig gecontroleerd te worden. Het is van groot belang dat de Automatische Externe Defibrillator naar behoren werkt als die plotseling nodig blijkt te zijn. Wij adviseren om de AED jaarlijks te laten testen en te controleren.

Brandblusmiddelen onderhoud

Brandblusmiddelen vormen een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsveiligheid. In alle gebouwen zijn brandslanghaspels aanwezig. Afhankelijk van de risico’s in het gebouw moeten er ook voldoende draagbare blustoestellen zijn om een beginnende brand zo snel mogelijk te bestrijden.

verbandkoffers onderhoud

De verbandkoffer op uw werkplek dient regelmatig gecontroleerd en aangevuld te worden. Verschillende producten in de verbandkoffer beschikken over een houdbaarheidsdatum en na gebruik van de verbandkoffer dienen de ontbrekende middelen weer aangevuld te worden.

Nood- en vluchtwegverlichting onderhoud

Noodverlichting vereist volgens de wet een jaarlijks onderhoud.

Ademluchtcilinder

Een ademluchttoestel wordt gebruikt om veilig ademlucht te verschaffen in een omgeving waar rook en/of schadelijke gassen aanwezig zijn. Een ademluchttoestel mag alleen gebruikt worden door professionals die voor het gebruik van ademluchttoestellen een training hebben gevolgd.

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact met ons op voor meer informatie. Of ga naar onze contactpagina en vul ons formulier in.