BTB Fire & Medical Support is onderdeel van Dutch Safety Group

Cursussen

Filters

Zoek een training

Vakgebied

Soort cursus

Wanneer

Periode

Cursussen BTB Fire & Medical Support

Bij BTB Fire & Medical Support kunt u terecht voor verschillende cursussen op het gebied van bedrijfshulpverlening (BHV), EHBO, kleine blusmiddelen en VCA. Wij bieden zowel basis- als herhalingscursussen aan voor BHV en VCA. Daarnaast hebben we ook specifieke cursussen voor BHV ploegleiders en EHBO inclusief BHV.

Onze BHV-cursussen zijn erop gericht om uw werknemers op te leiden tot bedrijfshulpverleners die in staat zijn om adequaat te handelen bij noodsituaties op de werkvloer. De BHV basis cursus is geschikt voor werknemers die nog geen ervaring hebben met bedrijfshulpverlening. Tijdens deze tweedaagse cursus leren de deelnemers onder andere hoe zij een beginnende brand kunnen blussen, hoe zij slachtoffers kunnen evacueren, hoe zij eerste hulp kunnen verlenen en hoe zij de communicatie kunnen regelen.

Heeft u werknemers die al eerder een BHV-cursus hebben gevolgd? Dan is onze BHV-herhalingscursus een geschikte optie. Tijdens deze ééndaagse cursus worden de kennis en vaardigheden van de deelnemers opgefrist en getest. Zo blijven uw BHV'ers up-to-date en zijn zij altijd voorbereid op noodsituaties.

Naast de standaard BHV-cursussen bieden wij ook cursussen aan voor BHV ploegleiders. Tijdens de BHV ploegleider basis cursus leren de deelnemers hoe zij een BHV-team kunnen aansturen en hoe zij de veiligheid op de werkvloer kunnen waarborgen. Heeft uw BHV ploegleider al eerder een cursus gevolgd? Dan is onze BHV ploegleider herhalingscursus een geschikte optie.

Daarnaast bieden wij ook EHBO-cursussen aan, zowel los als in combinatie met BHV. Onze EHBO-cursussen zijn gericht op het opleiden van uw werknemers tot EHBO'ers die adequaat kunnen handelen bij ongevallen en verwondingen op de werkvloer.

Ook voor kleine blusmiddelen kunt u bij ons terecht. Tijdens onze cursus leren uw werknemers hoe zij een beginnende brand kunnen blussen met behulp van kleine blusmiddelen.

Tot slot bieden wij ook VCA-cursussen aan, zowel basis als volledig. Onze VCA-cursussen zijn erop gericht om uw werknemers bewust te maken van de risico's op de werkvloer en hoe zij deze risico's kunnen vermijden.

Bij BTB Fire & Medical Support staat persoonlijke aandacht en praktijkgerichtheid centraal. Onze cursussen worden dan ook altijd afgestemd op uw specifieke situatie en wensen. Wilt u meer informatie over onze cursussen of de mogelijkheden op uw eigen bedrijf (incompany)? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u graag verder.

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact met ons op voor meer informatie. Of ga naar onze contactpagina en vul ons formulier in.