BTB Fire & Medical Support is onderdeel van Dutch Safety Group

Verbandkoffers

Onderhoud en controle

Als bedrijf wilt u erop kunnen vertrouwen dat uw BHV-middelen op orde zijn en dat uw medewerkers veilig zijn. Daarom is het belangrijk om samen te werken met een betrouwbare partner zoals BTB Fire & Medical Support. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren, onderhouden en controleren van BHV-middelen, waaronder verbandkoffers, AED's, blusmiddelen, evac-chairs en nood- en vluchtwegverlichting.

Wij herinneren uw BHV-organisatie eraan een afspraak te maken voordat de uiterste keurdatum verstreken is. Eenmaal per jaar verzorgen wij al het onderhoud en de controle van veiligheidsproducten, inclusief de directe vervanging door onze gecertificeerde monteurs. Na afloop ontvangt u een uitgebreide rapportage en verslaglegging van de werkzaamheden.

Verbandkoffers

Tijdens de controle van de verbandmiddelen ligt de focus in eerste instantie op de verzegeling en de houdbaarheidsdatum. Het is essentieel dat de verzegeling intact is om de steriliteit en effectiviteit van de materialen te waarborgen. Daarnaast wordt de houdbaarheidsdatum zorgvuldig gecontroleerd; wanneer deze verstreken is, wordt de complete inhoud vervangen. Zo garanderen we dat u altijd beschikt over betrouwbare en veilige verbandmiddelen, klaar voor elke noodsituatie.

Wij maken gebruik van barcodes op onze verbandkoffers, die gekoppeld zijn aan een softwareprogramma. Dit stelt ons in staat om uw administratie met betrekking tot de BHV-middelen op een overzichtelijke manier weer te geven. Na afloop van elke controle biedt onze servicemedewerker u ter plekke een gedetailleerd overzicht van de uitgevoerde werkzaamheden. Bovendien ontvangt u een uitgebreide rapportage na de voltooiing van de gehele controle.

Aanschaf verbandkoffers of vervangingspakket

Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten verbandkoffers, zoals de Verbandkoffer Multi A, BHV/EHBO, Basis en HACCP. Onze verbandtrommels voldoen aan de richtlijnen van het Oranje Kruis en zijn goedgekeurd. De producten zijn gericht op de incidenten die vaak voorkomen in uw werkomgeving. En die u snel en adequaat kan gebruiken. 

Bij BTB Fire & Medical Support kunt u niet alleen terecht voor het aanschaffen van een nieuwe verbandkoffer, maar ook voor het aanschaffen van de volledige navulling van de verbandkoffers. Zijn er producten uit de verbandkoffer waar u er meer van wilt hebben of wilt u nog extra pleisterautomaten ophangen in uw kantoor of achter de bar van uw horecazaak. Alle producten zijn te bestellen via onze online webwinkel. 

Verbandkoffer Multi A

Verbandkoffers Multi A

Dit is de meest uitgebreide verbandset in ons assortiment, ontworpen om een breed scala aan medische noodsituaties aan te pakken. Deze set bevat alles wat nodig is voor eerste hulp, van pleisters en verbanden tot specifieke items voor brandwonden en kneuzingen, waardoor hij ideaal is voor zowel thuis als voor professionele omgevingen.

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact met ons op voor meer informatie. Of ga naar onze contactpagina en vul ons formulier in.