BTB Fire & Medical Support is onderdeel van Dutch Safety Group

BHV Ploegleider Herhaling

De cursus Herhaling Ploegleider BHV is bestemd voor iedereen die de geldigheid van het diploma Ploegleider BHV wil behouden.

Leiding geven aan een BHV inzet

Wanneer uw bedrijf over een grotere BHV organisatie beschikt is het raadzaam de leiding over een BHV-inzet in handen van een “Ploegleider BHV” te geven. Deze ploegleider is opgeleid om aan een groep BHV’ers leiding te geven tijdens een calamiteiteninzet. Daarnaast is de ploegleider na de opleiding in staat om met de BHV-ploeg kleine oefeningen te doen zodat het niveau van uw BHV-organisatie op een hoog peil blijft.

Ploegleider BHV Herhaling, herhalen is ervaren

Ploegleider BHV is een verantwoordelijke taak waarbij het belangrijk is om vaardigheden en theorie regelmatig op te frissen. De cursus Herhaling Ploegleider BHV is bestemd voor iedereen die de geldigheid van het diploma Ploegleider BHV wil behouden.

Ploegleider en Hoofd BHV

Een Ploegleider geeft leiding aan een BHV inzet. Een Hoofd Bedrijfshulpverlening houdt zich bezig met de beleidsmatige kant van de BHV.

BHV Ploegleider Herhaling
  • Uden
  • 1 dag
Bekijk beschikbare data
Incompany training
Onderdelen van de cursus
  • Leidinggeven tijdens een inzet aan de hand van de bevelvoerdersprocedure van de brandweer;
  • Werken met scenario’s ondersteund door het table top systeem;
  • Ontwikkeling en toepassing van oefeningen voor de eigen BHV organisatie;
  • Praktische oefening inzetten.
Open opleiding

09.00 – 17.00 uur

De BHV Ploegleider Herhaling duurt één dag.

Open opleiding

€195,50 per persoon. Exclusief BTW.
€209,30 per persoon. Exclusief BTW. (Inclusief NIBHV certificering)

Inclusief koffie, thee en frisdranken, luxe lunch en cursusmateriaal.

Neem bij het aanmelden van groepen contact met ons op voor speciale groepstarieven.

InCompany

Neem voor het aanvragen van een BHV ploegleider herhalingcursus op uw locatie contact met ons op voor de InCompany tarieven.

Er is een vooropleiding BHV Ploegleider noodzakelijk voor de cursus BHV Ploegleider Herhaling.

Rond het middaguur wordt er op onze locatie voor de cursisten een lunch verzorgd met soep, luxe broodjes, warme broodjes, zuivel en fruit. Wij beschikken over een modern koffie apparaat met verse koffiebonen voor koffie, cappuccino en overige koffieproducten. En een koelkast met verschillende soorten frisdrank. Deze dranken zijn onbeperkt en de gehele cursusdag beschikbaar voor onze cursisten.

Praktische informatie
  • Wij werken uitsluitend met een maximale groepsgrootte van 8 cursisten. Door onze groepen niet te groot te maken is het mogelijk om alle cursisten voldoende aandacht te geven en controle uit te oefenen op de verschillende praktische handelingen;
  • Bij de Ploegleider BHV Herhalingscursus wordt géén boek verstrekt. Het boek ploegleider voor de basiscursus is eventueel te bestellen via onze webwinkel.
Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact met ons op voor meer informatie. Of ga naar onze contactpagina en vul ons formulier in.