BTB Fire & Medical Support is onderdeel van Dutch Safety Group

AED onderhoud

Een AED moet altijd beschikbaar zijn

Een Automatische Externe Defibrillator (AED) kan levens redden, maar alleen als deze goed onderhouden en altijd beschikbaar is wanneer nodig. Daarom is het van cruciaal belang dat de Automatische Externe Defibrillator altijd naar behoren werkt en regelmatig wordt gecontroleerd. Wij raden aan om de AED jaarlijks te laten testen en te controleren.

BTB Fire & Medical Support biedt een uitgebreide AED onderhoudsservice voor het testen, onderhouden en repareren van AED's. Als u ervoor kiest om uw AED op te nemen in onze database, kunnen we u op de hoogte brengen wanneer de verloopdatum van de elektroden en accu een risico gaat vormen. Hierdoor hoeft u niet zelf de vervaldatum bij te houden en bent u verzekerd van een goedwerkende AED.

Als u een servicecontract bij ons afneemt, staan wij 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Bij een melding van een AED inzet komt onze medewerker op uw locatie om de inzet met de hulpverleners te bespreken en eventueel te helpen met de verwerking van de verschillende indrukken. De datakaart in de AED wordt uitgelezen en besproken, en de ECG-gegevens worden eventueel doorgestuurd naar de behandelde arts van het slachtoffer. We zorgen ervoor dat het apparaat schoon is en de gebruikte materialen worden vervangen.

Bij BTB Fire & Medical Support hebben we alles wat u nodig heeft voor uw AED, van onderhoud en reparatie tot vervanging van onderdelen en software-installatie. Als uw eigen AED defect is, zorgen wij binnen 24 uur voor een leentoestel. We bieden jaarlijkse controles door onze monteur op uw locatie en staan altijd klaar voor ondersteuning van uw medewerkers na een inzet.

Een goedwerkende AED is van cruciaal belang voor de veiligheid op uw locatie. Door te kiezen voor onze AED onderhoudsservice en het afsluiten van een servicecontract, bent u verzekerd van een goed onderhouden AED die altijd beschikbaar is wanneer nodig. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze AED onderhoudsservice en hoe we u kunnen helpen uw AED altijd in topconditie te houden.

BTB Fire & Medical Support onderhoud aan uw AED
Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact met ons op voor meer informatie. Of ga naar onze contactpagina en vul ons formulier in.