BTB Fire & Medical Support is onderdeel van Dutch Safety Group

Maicel

Over Maicel de Kort:

Maicel werkt sinds 1 januari 2020 bij BTB Fire & Medical Support en heeft een rijke achtergrond in veiligheidsinstructie. Voordat hij bij BTB kwam, heeft hij sinds 2007 als instructeur gewerkt en heeft hij 28 jaar als brandweerman bij het korps in Uden gediend in de functie van Bevelvoerder.

Zijn bijdrage:

Binnen BTB is Maicel werkzaam als instructeur en geeft hij diverse trainingen op het gebied van Bedrijfshulpverlening (BHV), Eerste Hulp Bij Ongelukken (EHBO), Brandweertrainingen en Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers (VCA). Hij verzorgt trainingen zowel op de BTB-trainingslocatie als op locatie bij klanten. Onder zijn klanten bevinden zich grote namen zoals Friesland Campina Veghel, Mars Veghel en MSD Boxmeer.

Maicel bereidt samen met zijn collega's de lesplannen zorgvuldig voor om ze zo klantgericht mogelijk te maken. Na elke training wordt er een evaluatieverslag opgesteld om de effectiviteit van de training te beoordelen en waar nodig aan te passen. Dit proces waarborgt dat de trainingen altijd up-to-date zijn en aansluiten bij de specifieke behoeften van de klant.

Naast de trainingen geeft Maicel ook advies over calamiteitenplannen, ontruimingsplannen en BHV-plannen. Ook het begeleiden van ontruimingsoefeningen behoort tot zijn takenpakket. Zijn jarenlange ervaring en expertise in brandveiligheid en noodhulp maken hem een waardevolle bron van kennis en advies voor bedrijven.

Veiligheid staat centraal in Maicel's beroep als instructeur. Hij zet zich volledig in om een veilige werkomgeving te creëren voor alle cursisten en bedrijven waarmee hij samenwerkt. Zijn passie voor veiligheid en zijn uitgebreide ervaring maken zijn lessen niet alleen informatief en leerzaam, maar ook boeiend en motiverend.

Maicel streeft er altijd naar om zijn passie voor veiligheid over te brengen op zijn cursisten en hen te voorzien van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om effectief te kunnen handelen in noodsituaties. Zijn doel is om de veiligheidscultuur binnen bedrijven te versterken en bij te dragen aan een veiliger Nederland.

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact met ons op voor meer informatie. Of ga naar onze contactpagina en vul ons formulier in.