BTB Fire & Medical Support is onderdeel van Dutch Safety Group

Sponsoring

BTB Fire & Medical Support B.V. is een maatschappelijk betrokken onderneming, zowel op landelijk als op regionaal en lokaal gebied. Wij ondersteunen culturele, sport en maatschappelijke activiteiten.

BTB BHV Opleidingen ontvangt wekelijks sponsorverzoeken. Hieronder hebben wij beschreven wat wij van sponsoring verwachten en op welke wijze wij dit in willen vullen.

Voordeel voor beide partijen

Bij sponsoring moeten beide partijen voordeel betrekken uit de gemaakte afspraken.  De sponsoring moet voor BTB mogelijkheden bieden voor merkpositionering, marketing en publiciteit. BTB richt zich op de bedrijfshulpverlening op nationaal, regionaal en lokaal niveau.

Maatschappelijke betrokkenheid

BTB kiest bij sponsoring voor projecten waarbij een langdurige relatie tot stand kan worden gebracht en waarmee maatschappelijke betrokkenheid door het bedrijf en/of de medewerkers kan worden uitgedragen.  BTB beschikt over een Brabantse mentaliteit en een grote betrokkenheid bij de vestigingsplaats Uden.

Het aanvragen van sponsoring is mogelijk via ferry@btbfireandmedical.nl. Door de grote vraag kunnen wij helaas niet op alle verzoeken in gaan. Wij vragen hiervoor u begrip.

Brandweer Uden

Brandweer Uden BTB Fire and Medical Support b.v. sponsort de brandweer in Uden.

Carnvalsstichting De Knoerissen

Carnavalsstichting De Knoerissen De Knoerissen is de carnavalsstichting in Uden. De Knoerissen bestaan sinds 1965 en organiseren ieder jaar vele evenementen rondom het carnavalsfeest.

De Keien Atletiek

De Keien Atletiek De Keien atletiek is één van de grootste sportverenigingen van Uden. De Keien atletiek beschikt over een volwaardige topaccommodatie en een eigen stadion. Onze medische hulpverleners assisteren de organisatie van de vereniging tijdens haar sportevenementen.

GGZ Oost Brabant

GGZ Oost Brabant GGZ Oost Brabant staat voor ‘gezondheid die je je eigen familie gunt’ en er zijn voor ‘burgers met complexe psychische zorgvragen’ in het Brabantse land.

Gilde Sint Barbara en Sint Lucia

Gilde Sint Barbara en Sint Lucia Het Gilde Sint Barbara en Sint Lucia is bij een ieder bekend door het traditionele trommelen, vendelen en het kruisboogschieten. Iedere twee jaar organiseert het Gilde het Koningsschieten.

Reddingsbrigade ‘s-Hertogenbosch

Reddingsbrigade 's-Hertogenbosch Reddingsbrigade ’s-Hertogenbosch is de oudste én tegelijk een van de meest toonaangevende van de 180 reddingbrigades in Nederland.

SpeelLeerCentrum De Wijde Wereld

SpeelLeerCentrum De Wijde Wereld BTB Fire and Medical Support b.v. sponsort SpeelLeercentrum De Wijde Wereld. De Wijde Wereld biedt elk kind tijd en ruimte waarbij spelen en leren met elkaar zijn geïntegreerd. Ze hebben een groot speel- en sportplein en het gebouw is gelegen aan de rand van Uden, in [...]

Theater Kersouwe

Theater Kersouwe In de bossen van Heeswijk ligt al 70 jaar een uniek openluchttheater. Gerund door vrijwilligers, geliefd bij bezoekers en artiesten. Een natuurlijke omgeving waar muziek, cabaret en theater puur beleefd en gebracht worden.

Zaalvoetbalvereniging Uden

Zaalvoetbalvereniging Uden Zaalvoetbalvereniging Uden, team BTB Fire & Medical Support schittert iedere week in de zaal onder onze bedrijfsnaam en op het rood/witte tenue prijkt het BTB logo.
Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact met ons op voor meer informatie. Of ga naar onze contactpagina en vul ons formulier in.