BTB Fire & Medical Support is onderdeel van Dutch Safety Group

Samenwerking

BTB Fire & Medical Support B.V. is een maatschappelijk betrokken onderneming die actief is op landelijk, regionaal en lokaal niveau. Wij ondersteunen culturele, sportieve en maatschappelijke activiteiten.

Sponsoring

BTB BHV Opleidingen ontvangt wekelijks sponsorverzoeken. Hieronder beschrijven wij wat wij van sponsoring verwachten en hoe wij dit willen invullen.

Bij sponsoring moeten beide partijen profiteren van de gemaakte afspraken. De sponsoring moet BTB mogelijkheden bieden voor merkpositionering, marketing en publiciteit. BTB richt zich op bedrijfshulpverlening op nationaal, regionaal en lokaal niveau.

BTB kiest bij sponsoring voor projecten die een langdurige relatie kunnen opbouwen en waarmee de maatschappelijke betrokkenheid van het bedrijf en/of de medewerkers kan worden uitgedragen. BTB kenmerkt zich door een Brabantse mentaliteit en een sterke betrokkenheid bij de vestigingsplaats Uden.

Sponsoraanvragen kunnen worden ingediend via communicatie@dutchsafetygroup.nl. Vanwege de grote vraag kunnen wij helaas niet op alle verzoeken ingaan. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact met ons op voor meer informatie. Of ga naar onze contactpagina en vul ons formulier in.