BTB Fire & Medical Support is onderdeel van Dutch Safety Group

Over ons

Dutch Safety Group

Dutch Safety Group bestaat uit de besloten vennootschappen BTB Fire & Medical Support, Event Medical Service en EMS Care. Daarnaast beschikt Dutch Safety Group over een eigen webwinkel met veiligheidsproducten onder de naam BTB Winkel.

BHV oefen locatie in Uden

BTB Fire & Medical Support beschikt over een eigen oefen locatie met twee leslokalen en op het buitenterrein een oefenplaats voor brandoefeningen.

Klachtenprocedure

BTB streeft altijd naar het bieden van diensten van hoge kwaliteit. Desondanks kan het gebeuren dat u niet tevreden bent over het optreden van BTB en/of haar medewerkers. Daarover kunt u altijd een klacht indienen.

Algemene voorwaarden

Lees hier de algemene voorwaarden van BTB Fire & Medical Support.

BTB Fire & Medical Support

Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele partner op het gebied van brand- en medische veiligheid? BTB Fire & Medical Support is onderdeel van de Dutch Safety Group en biedt een uitgebreid scala aan diensten om uw veiligheid te waarborgen. Onze professionals hebben ruime ervaring in verschillende sectoren, waaronder bouw, industrie en evenementen.

Naast onze diensten op het gebied van brand- en medische veiligheid, bieden wij ook BHV- en EHBO-trainingen incompany aan op uw eigen locatie of op onze oefen locatie in Uden. Hier kunnen wij uw medewerkers trainen en opleiden op het gebied van veiligheid en noodhulp. Onze trainingen worden gegeven door gecertificeerde en ervaren professionals die altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en normen op het gebied van veiligheid.

Als onderdeel van de Dutch Safety Group kunnen wij u een breed scala aan diensten aanbieden. Dit omvat niet alleen brand- en medische veiligheid, maar ook advies over veiligheid en preventie, risicoanalyse en veiligheidstrainingen.

Bij BTB Fire & Medical Support staan kwaliteit en veiligheid voorop en wij zorgen ervoor dat u altijd de beste service krijgt. Onze professionals zijn getraind om snel te handelen in geval van een noodsituatie en zijn uitgerust met geavanceerde apparatuur en materialen om te kunnen voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen.

Wij begrijpen dat elke situatie uniek is en daarom bieden wij maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Wij hebben een flexibele en klantgerichte benadering en zorgen ervoor dat wij altijd aan uw verwachtingen voldoen. Bij BTB Fire & Medical Support kunt u rekenen op een betrouwbare partner voor uw brand- en medische veiligheid, en voor uw BHV- en EHBO-trainingen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en hoe wij u kunnen helpen bij het waarborgen van de veiligheid op uw project. Of het nu gaat om het inhuren van een brandwacht, mangatwacht, veiligheidskundige of het volgen van een BHV- of EHBO-training, bij BTB Fire & Medical Support bent u aan het juiste adres.

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact met ons op voor meer informatie. Of ga naar onze contactpagina en vul ons formulier in.