BTB Fire & Medical Support is onderdeel van Dutch Safety Group

Over ons

1694613631742

BTB Fire & Medical Support

Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele partner op het gebied van brand- en medische veiligheid? BTB Fire & Medical Support, onderdeel van de Dutch Safety Group, biedt een uitgebreid scala aan diensten om de veiligheid van uw medewerkers te waarborgen. Onze professionals beschikken over ruime ervaring in diverse sectoren, zoals de bouw, industrie en evenementen.

Naast onze diensten op het gebied van brand- en medische veiligheid, verzorgen wij ook BHV- en EHBO-trainingen, zowel op uw locatie als op onze oefenlocatie in Uden. Hier leiden wij jaarlijks duizenden cursisten op tot bedrijfshulpverlener, EHBO’er, ploegleider of first responder. Onze trainingen worden gegeven door gecertificeerde en ervaren professionals die continu op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en normen in veiligheid.

Bij BTB Fire & Medical Support staan kwaliteit en veiligheid voorop. Wij zorgen ervoor dat u altijd de beste service ontvangt. We begrijpen dat elke situatie uniek is, en bieden daarom maatwerkoplossingen die specifiek zijn afgestemd op uw behoeften. Met onze flexibele en klantgerichte benadering garanderen wij dat we altijd aan uw verwachtingen voldoen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het waarborgen van de veiligheid op uw project. Of het nu gaat om het inhuren van een veiligheidskundige, de verkoop van veiligheidsproducten, controle en onderhoud van de verbandkoffers en blusmiddelen of het volgen van een BHV- of EHBO-training, bij BTB Fire & Medical Support bent u aan het juiste adres.

Afbeelding1 (1)

BHV oefenlocatie in Uden

BTB Fire & Medical Support beschikt over een eigen oefenlocatie met meerdere leslokalen en op het buitenterrein een oefenplaats voor brandoefeningen. De leslokalen, genaamd 'Fire' en 'Medical', zijn uitgerust met de modernste faciliteiten, waaronder grote televisieschermen waarop instructeurs hun presentaties en filmfragmenten kunnen tonen. Wij gebruiken eigen presentatiemateriaal en films. De leslokalen zijn voorzien van comfortabele stoelen en verrijdbare tafels, waardoor de ruimte volledig aan de behoeften van de cursus kan worden aangepast. In onze gemeenschappelijke ruimte staat een luxe koffieapparaat met diverse koffieproducten en een koelkast gevuld met frisdranken.

Op het buitenterrein is voldoende ruimte voor oefeningen met alle soorten blusmiddelen. Onze bluscontainer wordt ingezet tijdens opleidingen en bij oefeningen van de brandweer. Daarnaast maken wij gebruik van diverse oefenblusobjecten.

Wij keuren en controleren onder meer blusmiddelen, verbandkoffers en AED’s op onze locatie. Het is mogelijk om uw veiligheidsproducten mee te nemen en na afloop van de cursus krijgt u deze gekeurd en gecontroleerd terug.

Ons terrein beschikt over een eigen parkeerterrein voor uw medewerkers die wij als cursisten mogen verwelkomen.

Onze locatie is iedere werkdag geopend van 8:00 tot 17:00 uur. Kom gerust langs om kennis te maken met ons en onze faciliteiten. Wij leiden u graag rond.

Dutch Safety Group

Dutch Safety Group bestaat uit de besloten vennootschappen BTB Fire & Medical Support, Event Medical Service, Emergency Medical School en EMS Care. Daarnaast heeft Dutch Safety Group een eigen webwinkel met veiligheidsproducten, BTBWinkel.nl genaamd.

Onze locatie is gevestigd aan de Loopkantstraat 2-E in Uden. BTB Fire & Medical Support werd opgericht in 1997. De vernieuwde online winkel voor veiligheidsproducten is sinds februari 2024 online. Sinds september 2014 worden onze bedrijven onder de naam Dutch Safety Group overkoepeld. Onze locatie beschikt over een modern ingerichte ontvangstruimte, meerdere leslokalen, een buitenoefenplaats, een winkel en een kantoor. Onze winkel is iedere werkdag geopend van 8:00 tot 17:00 uur.

Naar de website van DSG
Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact met ons op voor meer informatie. Of ga naar onze contactpagina en vul ons formulier in.