BTB Fire & Medical Support is onderdeel van Dutch Safety Group

Keuren, reinigen & trainen

Keuren van ademluchtapparatuur

Bij BTB Fire & Medical Support zijn we gespecialiseerd in het keuren en reinigen van ademluchtapparatuur. Onze jarenlange ervaring en expertise maken ons de ideale partner voor professionals die werken in omgevingen met rook en/of schadelijke gassen.

Bij ons kunt u terecht voor een grondige keuring van uw ademluchttoestellen. We zorgen ervoor dat uw apparatuur veilig en betrouwbaar blijft functioneren en leveren na de keuring een rapport met een inspectieverklaring voor onderhoud en keuring. Ook het reinigen van de toestellen is bij ons in goede handen; we beschikken over gespecialiseerde reinigingsapparatuur en zorgen ervoor dat uw toestellen grondig gereinigd worden.

Het is cruciaal dat ademluchttoestellen uitsluitend gebruikt worden door professionals die hiervoor een specifieke training hebben gevolgd.

Wij staan voor een persoonlijke aanpak en een hoge kwaliteit van dienstverlening. Onze professionals zijn goed geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen en de geldende wet- en regelgeving rondom ademluchtapparatuur en zorgen ervoor dat uw toestellen aan de gestelde eisen voldoen. Wij zijn ons ervan bewust hoe essentieel het is dat uw ademluchtapparatuur altijd betrouwbaar en veilig functioneert.

Wij bieden niet alleen keuring en reiniging van ademluchtapparatuur aan, maar ook trainingen die u optimaal voorbereiden op het gebruik ervan.

Wij voeren het graag uit

Kortom, als BTB Fire & Medical Support bieden wij een totaaloplossing op het gebied van ademluchtapparatuur. Of het nu gaat om keuring, reiniging of training, wij zorgen ervoor dat uw toestellen veilig en betrouwbaar zijn en u altijd goed voorbereid aan het werk kunt. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact
Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact met ons op voor meer informatie. Of ga naar onze contactpagina en vul ons formulier in.