BHV basiscursus locatie Amersfoort

  • Home
  • /
  • BHV basiscursus locatie Amersfoort

BHV basistraining locatie Amersfoort

Eenhoorn meeting Center Amersfoort is één van onze vaste BHV trainingslocaties in Amersfoort.

Vergaderen en trainen in het geografische middelpunt van het land. Met het centraal station op slechts 84 stappen verwijderd. Een parkeerplaats voor de deur én misschien wel het allerbelangrijkste: hartverwarmende service van het hoogste niveau. Dat is Eenhoorn Meeting Center, dé vergader en trainingslocatie van Amersfoort.

Al 35 jaar brengt het team van de Eenhoorn zakelijk Nederland samen. Met hun passie en ervaring doen zij er alles aan om uw vergadering of training tot een succes te maken en uw verwachtingen te overtreffen. Het warme welkom, de persoonlijke zorg en de aandacht voor details zijn de beste garantie voor een blijvende herinnering.

Naast onze BHV trainingslocatie Eenhoorn meeting Center Amersfoort heeft u ook de mogelijkheid tot inschrijving op één van onze andere trainingslocaties:

 

BHV basiscursus Amsterdam

BHV basiscursus Zwolle

BHV basiscursus Utrecht

BHV basiscursus Rotterdam

BHV basiscursus Breda 

BHV basiscursus Uden

 

U kunt kiezen voor één van onze vaste locaties of kiezen voor een training op uw eigen locatie. Dit brengt als voordeel het extra maatwerk wat wij u kunnen bieden gericht op uw eigen locatie. Wilt u meer informatie? Bel dan naar 0413 368777 of stuur een e-mail naar info@btbfireandmedicalsupport.nl.

 

Cursusdata 

 

BHV Basistraining

Leer de theorie via E-Learning en oefen in de praktijk

Wij bereiden de cursist volledig voor op alle aspecten die een bedrijfshulpverlener kan tegenkomen. Met praktijkoefeningen zal de cursist alle mogelijke scenario’s zelf gaan oefenen. Wij behandelen de onderwerpen Niet-spoedeisende Eerste Hulp, Spoedeisende Eerste Hulp, Brandbestrijding en Ontruiming en Communicatie.

Onze instructeur oefent met de cursisten de noodvervoergreep van Rautek, stabiele zijligging, snelle kantelmethode, reanimeren met AED en ze maken kennis met verschillende verbanden. De cursisten beoordelen en behandelen. Bij de basale reanimatie wordt geoefend met het gebruik van een AED.

De cursisten oefenen tijdens het brandonderdeel met echt vuur en met meerdere en verschillende brandblusmiddelen zoals de schuimblusser, CO2 blusser en brandslanghaspel. Wij beschikken over een oefenbluscontainer op onze oefenlocatie. Het onderdeel ontruimen oefenen de cursisten door in de praktijk met gebruik van communicatiemiddelen een scenario uit te voeren.

Cursusdata Amsterdam

Cursusdata Zwolle 

Cursusdata Amersfoort 

Cursusdata Utrecht 

Cursusdata Rotterdam 

Cursusdata Breda 

Cursusdata Uden 

Direct inschrijven

Open Training InCompany

Eerstvolgende BHV basistraining

Meer informatie?

Heeft u vragen over onze BHV Basiscursus?
Neem contact met ons op voor meer informatie.

   0413-368777

   Mail ons