BHV basiscursus locatie Amsterdam

  • Home
  • /
  • BHV basiscursus locatie Amsterdam

BHV locatie Amsterdam

Planetarium Meeting Center in Amsterdam is één van onze vaste BHV trainingslocaties in Amsterdam.

De locatie beschikt over vele moderne faciliteiten en is uitstekend bereikbaar door de ligging midden in het groene hart van het Gaasperpark. De locatie is op enkele minuten rijden van Amsterdam Centrum. Bovendien liggen we tussen de A1, A2 en A9 en zijn we perfect te bereiken per OV. Bereikbaarheid met sterrenstatus dus.

Daarnaast is het Planetarium Meeting Center genomineerd voor de door MEETINGS georganiseerde verkiezing “Beste Trainingslocatie van het Jaar 2018”. Het Planetarium onderscheidt zich in deze verkiezing onder andere door de bijzonder groene en ruimtelijke ligging in het Gaasperpark, vijf sterren bereikbaarheid, uitgebreide trainingsservices, een ruim aanbod aan Meeting Inspirations én bovenal de hartverwarmende hospitality van de medewerkers.

Naast onze BHV trainingslocatie Planetarium Meeting Center Amsterdam heeft u ook de mogelijkheid tot inschrijving op één van onze andere trainingslocaties:

 

BHV basiscursus Amersfoort

BHV basiscursus Zwolle

BHV basiscursus Utrecht

BHV basiscursus Rotterdam

BHV basiscursus Breda 

BHV basiscursus Uden

 

U kunt kiezen voor één van onze vaste locaties of kiezen voor een training op uw eigen locatie. Dit brengt als voordeel het extra maatwerk wat wij u kunnen bieden gericht op uw eigen locatie. Wilt u meer informatie? Bel dan naar 0413 368777 of stuur een e-mail naar info@btbfireandmedical.nl.

 

Cursusdata 

 

BHV Basistraining

Leer de theorie via E-Learning en oefen in de praktijk

Wij bereiden de cursist volledig voor op alle aspecten die een bedrijfshulpverlener kan tegenkomen. Met praktijkoefeningen zal de cursist alle mogelijke scenario’s zelf gaan oefenen. Wij behandelen de onderwerpen Niet-spoedeisende Eerste Hulp, Spoedeisende Eerste Hulp, Brandbestrijding en Ontruiming en Communicatie.

Onze instructeur oefent met de cursisten de noodvervoergreep van Rautek, stabiele zijligging, snelle kantelmethode, reanimeren met AED en ze maken kennis met verschillende verbanden. De cursisten beoordelen en behandelen. Bij de basale reanimatie wordt geoefend met het gebruik van een AED.

De cursisten oefenen tijdens het brandonderdeel met echt vuur en met meerdere en verschillende brandblusmiddelen zoals de schuimblusser, CO2 blusser en brandslanghaspel. Wij beschikken over een oefenbluscontainer op onze oefenlocatie. Het onderdeel ontruimen oefenen de cursisten door in de praktijk met gebruik van communicatiemiddelen een scenario uit te voeren.

Cursusdata Amsterdam

Cursusdata Zwolle 

Cursusdata Amersfoort 

Cursusdata Utrecht 

Cursusdata Rotterdam 

Cursusdata Breda 

Cursusdata Uden 

Direct inschrijven

Open Training InCompany

Eerstvolgende BHV basistraining

Meer informatie?

Heeft u vragen over onze BHV basistraining?
Neem contact met ons op voor meer informatie.

   0413-368777

   Mail ons