BHV basiscursus locatie Utrecht

  • Home
  • /
  • BHV basiscursus locatie Utrecht

BHV locatie Utrecht

In Utrecht heeft BTB Fire & medical Support ook één van onze  vaste BHV trainingslocaties gevestigd. Centraal in het land gelegen en uitstekend bereikbaar vanuit vele plaatsen.

Naast onze BHV trainingslocatie Utrecht heeft u ook de mogelijkheid tot inschrijving op één van onze andere trainingslocaties:

BHV basiscursus Amsterdam

BHV basiscursus Zwolle

BHV basiscursus Amersfoort

BHV basiscursus Rotterdam

BHV basiscursus Breda 

BHV basiscursus Uden

 

U kunt kiezen voor één van onze vaste locaties of kiezen voor een training op uw eigen locatie. Dit brengt als voordeel het extra maatwerk wat wij u kunnen bieden gericht op uw eigen locatie. Wilt u meer informatie? Bel dan naar 0413 368777 of stuur een e-mail naar info@btbfireandmedicalsupport.nl.

 

Cursusdata 

 

BHV Basistraining

Leer de theorie via E-Learning en oefen in de praktijk

Wij bereiden de cursist volledig voor op alle aspecten die een bedrijfshulpverlener kan tegenkomen. Met praktijkoefeningen zal de cursist alle mogelijke scenario’s zelf gaan oefenen. Wij behandelen de onderwerpen Niet-spoedeisende Eerste Hulp, Spoedeisende Eerste Hulp, Brandbestrijding en Ontruiming en Communicatie.

Onze instructeur oefent met de cursisten de noodvervoergreep van Rautek, stabiele zijligging, snelle kantelmethode, reanimeren met AED en ze maken kennis met verschillende verbanden. De cursisten beoordelen en behandelen. Bij de basale reanimatie wordt geoefend met het gebruik van een AED.

De cursisten oefenen tijdens het brandonderdeel met echt vuur en met meerdere en verschillende brandblusmiddelen zoals de schuimblusser, CO2 blusser en brandslanghaspel. Wij beschikken over een oefenbluscontainer op onze oefenlocatie. Het onderdeel ontruimen oefenen de cursisten door in de praktijk met gebruik van communicatiemiddelen een scenario uit te voeren.

Cursusdata Amsterdam

Cursusdata Zwolle 

Cursusdata Amersfoort 

Cursusdata Utrecht 

Cursusdata Rotterdam 

Cursusdata Breda 

Cursusdata Uden 

Direct inschrijven

Open Training InCompany

Eerstvolgende BHV basistraining

Meer informatie?

Heeft u vragen over onze BHV basistraining?
Neem contact met ons op voor meer informatie.

   0413-368777

   Mail ons