BHV herhalingscursus locatie Amsterdam

  • Home
  • /
  • BHV herhalingscursus locatie Amsterdam

BHV locatie Amsterdam

Planetarium Meeting Center in Amsterdam is één van onze vaste BHV trainingslocaties in Amsterdam.

De locatie beschikt over vele moderne faciliteiten en is uitstekend bereikbaar door de ligging midden in het groene hart van het Gaasperpark. De locatie is op enkele minuten rijden van Amsterdam Centrum. Bovendien liggen we tussen de A1, A2 en A9 en zijn we perfect te bereiken per OV. Bereikbaarheid met sterrenstatus dus.

Daarnaast is het Planetarium Meeting Center genomineerd voor de door MEETINGS georganiseerde verkiezing “Beste Trainingslocatie van het Jaar 2018”. Het Planetarium onderscheidt zich in deze verkiezing onder andere door de bijzonder groene en ruimtelijke ligging in het Gaasperpark, vijf sterren bereikbaarheid, uitgebreide trainingsservices, een ruim aanbod aan Meeting Inspirations én bovenal de hartverwarmende hospitality van de medewerkers.

Naast onze BHV trainingslocatie Planetarium Meeting Center Amsterdam heeft u ook de mogelijkheid tot inschrijving op één van onze andere trainingslocaties:

 

BHV herhalingscursus Amersfoort

BHV herhalingscursus Zwolle

BHV herhalingscursus Utrecht

BHV herhalingscursus Rotterdam

BHV herhalingscursus Breda 

BHV herhalingscursus Uden

 

U kunt kiezen voor één van onze vaste locaties of kiezen voor een training op uw eigen locatie. Dit brengt als voordeel het extra maatwerk wat wij u kunnen bieden gericht op uw eigen locatie. Wilt u meer informatie? Bel dan naar 0413 368777 of stuur een e-mail naar info@btbfireandmedical.nl.

 

Cursusdata 

 

BHV herhalingstraining

Ieder jaar een nieuw lesplan,  oefenen in de praktijk

De Arbo- wet verplicht de werkgever er voor zorg te dragen dat de BHV’er adequaat en te allen tijden zijn taken kan uitvoeren. Door ieder jaar de BHV cursus te herhalen voldoet de werkgever aan zijn verplichtingen.  Onze BHV herhalingscursus is gericht op de praktijk en is nooit hetzelfde. Wij zorgen ieder jaar voor een volledig vernieuwde herhalingscursus met nieuwe praktijkoefeningen, scenario’s en de nieuwste inzichten op het gebied van bedrijfshulpverlening.

Onze instructeur oefent met de cursisten verschillende Eerste Hulp handelingen. Er wordt gewerkt met verbanden en scenario’s worden geoefend.

De cursisten oefenen tijdens het brandonderdeel met echt vuur en met meerdere en verschillende brandblusmiddelen. Wij beschikken over een oefenbluscontainer op onze oefenlocatie. Het onderdeel ontruimen oefenen de cursisten door in de praktijk gebruik te maken van een brandmeldcentrale en verschillende communicatiemiddelen.

Cursusdata Amsterdam

Cursusdata Zwolle

Cursusdata Amersfoort

Cursusdata Utrecht 

Cursusdata Rotterdam 

Cursusdata Breda 

Cursusdata Uden 

Direct inschrijven

Open Training InCompany

Eerstvolgende BHV herhalingstraining

Meer informatie?

Heeft u vragen over onze BHV herhalingstraining?
Neem contact met ons op voor meer informatie.

   0413-368777

   Mail ons