BHV basiscursus locatie Uden

  • Home
  • /
  • BHV basiscursus locatie Uden

BHV locatie Uden

BTB Fire & Medical Support beschikt over een eigen oefenlocatie met twee leslokalen en op het buitenterrein een oefenplaats voor brandoefeningen. De leslokalen ‘Fire’ en ‘Medical’ beschikken over de modernste faciliteiten zoals grote televisieschermen waarop de instructeur zijn sheets en filmfragmenten kan presenteren. Wij maken gebruik van eigen presentaties en filmmateriaal. De leslokalen beschikken over fijne stoelen en verrijdbare tafels waardoor het leslokaal volledig aan de cursus kan worden aangepast. In onze gemeenschappelijke ruimte staat een luxe koffieapparaat met verschillende koffieproducten en een koelkast met frisdranken.

Op het buitenterrein beschikken wij over voldoende ruimte voor oefeningen met alle soorten blusmiddelen. Onze bluscontainer is inzetbaar tijdens opleidingen en bij oefeningen van de Brandweer. Verder maken wij gebruik van verschillende oefen-blusobjecten.

Wij keuren en controleren onder andere blusmiddelen, verbandkoffers, AED’s, valbeveiliging, Evac-chairs en ademluchtapparatuur op onze eigen locatie. In ons magazijn vullen wij brandblusmiddelen en beschikken wij over de materialen om de verbandkoffer weer volledig aan te vullen. Het is mogelijk om uw veiligheidsproducten mee te nemen. Na afloop van de cursus krijgt u ze gekeurd, gecontroleerd en aangevuld mee terug.

Ons terrein beschikt over een eigen parkeerterrein.

Onze locatie is iedere werkdag geopend van 8:00 – 17:00 uur. Kom gerust langs om met ons en de locatie kennis te maken. Wij leiden u graag rond.

Naast onze BHV trainingslocatie BTB Fire & Medical Uden heeft u ook de mogelijkheid tot inschrijving op één van onze andere trainingslocaties:

 

BHV basiscursus Amersfoort

BHV basiscursus Zwolle

BHV basiscursus Utrecht

BHV basiscursus Rotterdam

BHV basiscursus Breda 

BHV basiscursus Amsterdam

 

U kunt kiezen voor één van onze vaste locaties of kiezen voor een training op uw eigen locatie. Dit brengt als voordeel het extra maatwerk wat wij u kunnen bieden gericht op uw eigen locatie. Wilt u meer informatie? Bel dan naar 0413 368777 of stuur een e-mail naar info@btbfireandmedical.nl.

 

Cursusdata 

 

BHV Basistraining

Leer de theorie via E-Learning en oefen in de praktijk

Wij bereiden de cursist volledig voor op alle aspecten die een bedrijfshulpverlener kan tegenkomen. Met praktijkoefeningen zal de cursist alle mogelijke scenario’s zelf gaan oefenen. Wij behandelen de onderwerpen Niet-spoedeisende Eerste Hulp, Spoedeisende Eerste Hulp, Brandbestrijding en Ontruiming en Communicatie.

Onze instructeur oefent met de cursisten de noodvervoergreep van Rautek, stabiele zijligging, snelle kantelmethode, reanimeren met AED en ze maken kennis met verschillende verbanden. De cursisten beoordelen en behandelen. Bij de basale reanimatie wordt geoefend met het gebruik van een AED.

De cursisten oefenen tijdens het brandonderdeel met echt vuur en met meerdere en verschillende brandblusmiddelen zoals de schuimblusser, CO2 blusser en brandslanghaspel. Wij beschikken over een oefenbluscontainer op onze oefenlocatie. Het onderdeel ontruimen oefenen de cursisten door in de praktijk met gebruik van communicatiemiddelen een scenario uit te voeren.

Cursusdata Amsterdam

Cursusdata Zwolle

Cursusdata Amersfoort

Cursusdata Utrecht 

Cursusdata Rotterdam 

Cursusdata Breda 

Cursusdata Uden 

 

Direct inschrijven

Open Training InCompany

Eerstvolgende BHV basistraining

Meer informatie?

Heeft u vragen over onze BHV basistraining?
Neem contact met ons op voor meer informatie.

   0413-368777

   Mail ons


Instructievideo: “Stabiele zijligging”

Instructievideo: “Vlam in de pan: gebruik van vetblusser”

Instructievideo: “Reanimatie en AED”