BTB Fire & Medical Support is onderdeel van Dutch Safety Group

BHV Herhalingscursus

De Arbo- wet verplicht de werkgever er voor zorg te dragen dat de BHV’er adequaat en te allen tijden zijn taken kan uitvoeren. Door ieder jaar de BHV cursus te herhalen voldoet de werkgever aan zijn verplichtingen. 

Herhaal en verleng uw BHV certificaat

Ieder bedrijf is volgens de wet verplicht om maatregelen te treffen op het gebied van interne hulpverlening. Dat is mogelijk door medewerkers aan te stellen als bedrijfshulpverleners.

In onze cursus bedrijfshulpverlening worden de cursisten opgeleid om de taken zoals omschreven in artikel 15 van de Arbo- wet adequaat te kunnen uitvoeren. Zij zijn in staat om een helpende hand te bieden bij ongevallen, brandbestrijding en evacuatie. De drie hoofdtaken waar iedere BHV’er aan moet voldoen.

Iedere jaar een nieuw lesplan, oefenen in de praktijk

De Arbo- wet verplicht de werkgever er voor zorg te dragen dat de BHV’er adequaat en te allen tijden zijn taken kan uitvoeren. Door ieder jaar de BHV cursus te herhalen voldoet de werkgever aan zijn verplichtingen.  Onze BHV herhalingscursus is gericht op de praktijk en is nooit hetzelfde. Wij zorgen ieder jaar voor een volledig vernieuwde herhalingscursus met nieuwe praktijkoefeningen, scenario’s en de nieuwste inzichten op het gebied van bedrijfshulpverlening.

Onze instructeur oefent met de cursisten verschillende Eerste Hulp handelingen. Er wordt gewerkt met verbanden en scenario’s worden geoefend.

De cursisten oefenen tijdens het brandonderdeel met echt vuur en met meerdere en verschillende brandblusmiddelen. Wij beschikken over een oefenbluscontainer op onze oefenlocatie. Het onderdeel ontruimen oefenen de cursisten door in de praktijk gebruik te maken van een brandmeldcentrale en verschillende communicatiemiddelen.

BHV met CCV registratie

Voor professionals in wegvervoer, binnenvaart en logistiek. Klik hier voor de BHV Herhalingscursus met CCV registratie voor het behalen van de code 95.

BHV Herhalingscursus

 • Uden
 • 1 dagen
Bekijk beschikbare data
Incompany training

Onderdelen van de cursus

Onderdeel eerste hulp

 • Alarmeren van BHV en algemene hulpverleningsregels
 • Uitwendige wonden
 • Oogletsels
 • Kneuzingen en verstuikingen
 • Basisregels en rautekgreep
 • Botbreuken, ontwrichtingen en wervelletsels
 • Brandwonden
 • Reanimatie
 • Gebruik van AED.

Onderdeel van Brandbestrijding en Ontruiming en Communicatie

 • Brand en gevaren bij brand
 • De taak van de BHV-er bij een brand en een ontruiming
 • Voorbereiding van een ontruiming

Open opleiding

09.00 – 16.30 uur

InCompany

De tijden van de BHV Herhalingscursus worden in overleg met de opdrachtgever bepaald. De cursus kan over één of meerdere dagen worden verdeeld.

Wij verzorgen de BHV Herhalingscursus op uw locatie ook in de avond of op zaterdag.

De BHV Herhalingscursus wordt verdeeld over twee dagdelen.

Wij maken gebruik van twee verschillende instructeurs voor het onderdeel Eerste Hulp (Dagdeel 1) en het onderdeel Brandbestrijding, Ontruiming en Communicatie (Dagdeel 2).

Open opleiding

€153,00 per persoon. Exclusief BTW.
€165,00 per persoon. Exclusief BTW. (Inclusief NIBHV certificering)

Inclusief koffie, thee en frisdranken, luxe lunch, cursusmateriaal en certificering.

Neem bij het aanmelden van groepen contact met ons op voor speciale groepstarieven.

Er is een vooropleiding BHV Basiscursus noodzakelijk voor de BHV Herhalingscursus.

Op basis van eerder behaalde competenties is er vrijstelling mogelijk. Een cursist die beschikt over een EHBO / First Aid International diploma hoeft niet deel te nemen aan het onderdeel Eerste Hulp.

Rond het middaguur wordt er op onze locatie voor de cursisten een lunch verzorgd met soep, luxe broodjes, warme broodjes, zuivel en fruit. Wij beschikken over een modern koffie apparaat met verse koffiebonen voor koffie, cappuccino en overige koffieproducten. En een koelkast met verschillende soorten frisdrank. Deze dranken zijn onbeperkt en de gehele cursusdag beschikbaar voor onze cursisten.

Praktische informatie

 • Wij werken uitsluitend met een maximale groepsgrootte van 15 cursisten. Door onze groepen niet te groot te maken is het mogelijk om alle cursisten voldoende aandacht te geven en controle uit te oefenen op de verschillende praktische handelingen;
 • Bij de BHV Herhalingscursus wordt géén boek verstrekt.  Het boek bedrijfshulpverlening voor de basiscursus is eventueel te bestellen via onze webwinkel.
 • Na afloop van de cursus ontvangt u een nieuw certificaat in de vorm van een BHV legitimatiepas op creditcardformaat.

BHV Cursus op uw locatie? Check onze incompany trainingen

Korte uitleg over de incompany trainingen. Enkel ter introductie voor de pagina.

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact met ons op voor meer informatie. Of ga naar onze contactpagina en vul ons formulier in.