BTB Fire & Medical Support is onderdeel van Dutch Safety Group

Code 95 U21-1 EHBO incl. BHV

Ieder bedrijf is volgens de wet verplicht om maatregelen te treffen op het gebied van interne hulpverlening. Dat is mogelijk door medewerkers aan te stellen als bedrijfshulpverleners.

Code 95 U21-1 EHBO incl. BHV

Als beroepschauffeur is het essentieel om goed voorbereid te zijn op noodsituaties. Onze Code 95 EHBO incl. BHV cursus bied niet alleen waardevolle EHBO-kennis, maar ook essentiële training in Bedrijfshulpverlening (BHV). Deze cursus is ontwikkeld voor beroepschauffeurs en telt mee in het nascholingstraject in het kader van de Code 95 met 7 accreditatiepunten. We beoordelen je voortdurend tijdens de cursus om te zien hoe je het doet, en aan het einde krijg je een officieel BHV certificaat.


Overzicht van de cursus

Onze cursus combineert EHBO (Eerste Hulp Bij Ongelukken) en BHV (Bedrijfshulpverlening) training, speciaal ontwikkeld voor beroepschauffeurs. U leert hoe u efficiënt en veilig kunt handelen in noodsituaties, zowel in het verkeer als op de werkplek. Dit omvat de basisprincipes van niet-spoedeisende en spoedeisende hulp, brandbestrijding en ontruimingstechnieken.

Het unieke van onze cursus is dat u in één dag een EHBO diploma kunt behalen, wat essentieel is voor elke chauffeur met een Code 95 licentie. Door praktische oefeningen krijgt u hands-on ervaring met verschillende hulpverleningstechnieken, zoals de Rautek-noodvervoergreep en stabiele zijligging, en leert u werken met diverse brandblusmiddelen.


Unieke Aspecten van Onze Code 95 Cursus

Een sleutelelement van onze cursus is de focus op het ABCDE-model, een methode die cruciaal is voor het beoordelen en behandelen van noodsituaties. Dit model behandelt de essentiële aspecten van hulpverlening, waaronder luchtweg, ademhaling, circulatie, bewustzijn en externe invloeden. Door dit model te integreren, verzekeren we dat onze cursisten niet alleen EHBO-technieken oefenen, maar ook leren prioriteiten te stellen in complexe noodsituaties.

Onze training gaat verder dan de basis, door ook in te gaan op specifieke scenario's die chauffeurs kunnen tegenkomen. Dit maakt onze Code 95 EHBO- en BHV-cursus niet alleen een noodzaak voor professionele ontwikkeling, maar ook een investering in uw persoonlijke veiligheid en die van anderen op de weg.

Certificering en Voordelen

Bij het succesvol afronden van onze Code 95 cursus ontvangt u niet alleen een BHV certificaat, maar ook 7 accreditatiepunten die bijdragen aan uw nascholing voor de Code 95. Dit certificaat is een bewijs van uw bekwaamheid in EHBO en BHV. 

E-Learning
Voordat u deelneemt aan onze fysieke training, is het vereist om onze e-learning module BHV met succes af te ronden. Deze module bereidt u voor op de fysieke cursus en zorgt ervoor dat u optimaal profiteert van de praktijkoefeningen.

Code 95 U21-1 EHBO incl. BHV
 • Uden
 • 1 dag
Bekijk beschikbare data
Incompany training
Onderdelen van de cursus

Theorie:

 • ABCDE methodiek;
 •  Stilstand van de bloedsomloop;
 •  Uitwendige wonden;
 •  Brandwonden;
 •  Kneuzingen en verstuikingen;
 •  Ontwrichtingen en botbreuken;
 •  Oogletsels;
 •  Vergiftigingen;
 •  Elektriciteit letsels.

Praktijk:

 •  Vervoer op korte afstand;
 •  Verband en hulpmiddelen;
 •  Reanimatie & AED gebruik;
 •  Kleine blusmiddelen.

08:30 - 17:30 uur (9uur).

De cursus Code 95 U21-1 EHBO inclusief BHV in één dag wordt verdeeld in twee dagdelen. De cursist dient zichzelf voor te bereiden door het maken van een E-Learning (gemiddelde tijdsinvestering 3 a 4 uur) voor aanvang van de cursus.  Op deze wijze is het mogelijk om een bedrijfshulpverlener optimaal voor te bereiden op zijn verantwoordelijke taak. En de bedrijfshulpverlener beschikt na afloop van de cursus over voldoende kennis en vertrouwen om zijn taak naar behoren uit te voeren.

€ 213,90 per persoon. Exclusief BTW.

Inclusief koffie, thee en frisdranken, luxe lunch, cursusmateriaal, E-Learning met toets en BHV certificering.

InCompany

Neem voor het aanvragen van de cursus Code 95 U21-1 EHBO inclusief BHV op uw locatie contact met ons op voor de InCompany tarieven.

Er is geen vooropleiding vereist voor de Code 95 U21-1 EHBO cursus incl. BHV.

Rond het middaguur wordt er op onze locatie voor de cursisten een lunch verzorgd met soep, luxe broodjes, warme broodjes, zuivel en fruit. Wij beschikken over een modern koffie apparaat met verse koffiebonen voor koffie, cappuccino en overige koffieproducten. En een koelkast met verschillende soorten frisdrank. Deze dranken zijn onbeperkt en de gehele cursusdag beschikbaar voor onze cursisten.

Praktische informatie
 • Wij werken uitsluitend met een maximale groepsgrootte van 15 cursisten. Door onze groepen niet te groot te maken is het mogelijk om alle cursisten voldoende aandacht te geven en controle uit te oefenen op de verschillende praktische handelingen;
 • De cursisten ontvangen voor aanvang van de cursus een E-LEarning zodat zij zich kunnen voorbereiden op de cursus.
 • Het tonen van een geldige legitimatie voor aanvang van de cursus is verplicht.
Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact met ons op voor meer informatie. Of ga naar onze contactpagina en vul ons formulier in.