BTB Fire & Medical Support is onderdeel van Dutch Safety Group

VCA Boek en Examen

Dit examen bestaat uit meerkeuze vragen met elk 3 antwoordmogelijkheden. Na afloop van de cursus ontvangen de geslaagde deelnemers het persoonscertificaat.

Geen opleiding nodig? Neem bij ons uw examen af

De VCA kwalificatie is ontwikkeld om aannemers volgens vast criteria te beoordelen op hun veilige werkwijze. Dit biedt opdrachtgevers van aannemers meer zekerheid op een veilige en betrouwbare bedrijfsvoering. Een VCA gecertificeerde aannemer voldoet aantoonbaar aan een aantal verplichtingen uit de Arbowet. Een opdrachtgever kan tevens bepaalde VCA-certificatie vereisen.

De VCA cursus is bestemd voor operationele medewerkers en leidinggevenden van operationele medewerkers van organisaties die werkzaam zijn in onder andere de aannemerij, (petro-) chemische industrie, metaal, elektro, transport en logistiek.
Deze VCA cursus geeft u inzicht in het begrip veiligheid. De cursus laat zien wat de achterliggende oorzaken kunnen zijn van verschillende ongevallen.

 

Inzicht in het begrip veiligheid

Dit examen bestaat uit meerkeuze vragen met elk 3 antwoordmogelijkheden. Na afloop van de cursus ontvangen de geslaagde deelnemers het persoonscertificaat. Dit certificaat is tien jaar geldig en is voorzien van de logo’s van de Raad voor de Accreditatie en de VCA exameninstantie.

Basisveiligheid VCA of VCA – VOL?

Basisveiligheid VCA is bestemd voor operationele medewerkers. VCA-VOL is bestemd voor leidinggevenden van operationele medewerkers.

VCA Boek en Examen
  • Uden
  • 1 dag
Bekijk beschikbare data
Incompany training
Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact met ons op voor meer informatie. Of ga naar onze contactpagina en vul ons formulier in.