BTB Fire & Medical Support is onderdeel van Dutch Safety Group

Controle en keuring

Ademluchtcilinder

Een ademluchttoestel wordt gebruikt om veilig ademlucht te verschaffen in een omgeving waar rook en/of schadelijke gassen aanwezig zijn.

Nood- en vluchtwegverlichting

Noodverlichting vereist volgens de wet een jaarlijks onderhoud.

Verbandkoffers

Een ongeluk zit in een klein hoekje! Het is daarom belangrijk dat uw bedrijfshulpverlener kan beschikken over een compleet gevulde bedrijfsverbandkoffer.

Brandblusmiddelen

Brandblusmiddelen vormen een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsveiligheid. In alle gebouwen zijn brandslanghaspels aanwezig. Afhankelijk van de risico’s in het gebouw moeten er ook voldoende draagbare blustoestellen zijn om een beginnende brand zo snel mogelijk te bestrijden.

AED

Een Automatische Externe Defibrillator (AED) dient regelmatig gecontroleerd te worden. Het is van groot belang dat de Automatische Externe Defibrillator naar behoren werkt als die plotseling nodig blijkt te zijn. Wij adviseren om de AED jaarlijks te laten testen en te controleren.

BTB Fire & Medical Support

Op zoek naar een betrouwbare partner voor de controle en keuring van ademluchtcilinders, nood- en vluchtwegverlichting, verbandkoffers, brandblusmiddelen en AED's? Zoek niet verder dan BTB Fire & Medical Support!

Als ervaren specialist in brandbeveiliging en medische hulpmiddelen biedt BTB Fire & Medical Support een breed scala aan diensten en producten om uw bedrijf of organisatie veilig te houden. Onze deskundige technici zijn volledig opgeleid en gecertificeerd om een grondige controle en keuring uit te voeren op uw ademluchtcilinders, nood- en vluchtwegverlichting, verbandkoffers, brandblusmiddelen en AED's.

Met ons uitgebreide assortiment van hoogwaardige producten van gerenommeerde merken kunt u erop vertrouwen dat u altijd de beste apparatuur en materialen krijgt om uw veiligheid te garanderen. Of u nu op zoek bent naar brandblusmiddelen voor uw bedrijfspand, of een AED voor uw sportvereniging, wij hebben de juiste oplossing voor u.

Onze snelle en efficiënte service zorgt ervoor dat uw apparatuur snel en grondig wordt gecontroleerd en gekeurd, zodat u er zeker van kunt zijn dat u voldoet aan alle wettelijke eisen en dat uw apparatuur altijd klaar is voor gebruik. Bovendien bieden wij ook regelmatig onderhoud en reparaties aan om ervoor te zorgen dat uw apparatuur altijd in topconditie blijft.

Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor de controle en keuring van ademluchtcilinders, nood- en vluchtwegverlichting, verbandkoffers, brandblusmiddelen en AED's, dan is BTB Fire & Medical Support de juiste keuze. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen uw veiligheid te waarborgen.

Naast onze diensten op het gebied van controle en keuring van ademluchtcilinders, nood- en vluchtwegverlichting, verbandkoffers, brandblusmiddelen en AED's, bieden wij ook trainingen en cursussen aan op het gebied van brandveiligheid en medische hulpverlening. Onze deskundige trainers zijn volledig gekwalificeerd om uw personeel te trainen in het gebruik van brandblusmiddelen en AED's, EHBO en BHV. Op deze manier bent u verzekerd van goed opgeleid personeel dat snel en adequaat kan handelen in noodsituaties.

Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is en daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die specifiek zijn afgestemd op uw behoeften. Onze klantenservice staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over de beste producten en diensten voor uw bedrijf.

Bij BTB Fire & Medical Support staat kwaliteit en service hoog in het vaandel. Wij streven ernaar om onze klanten altijd de best mogelijke ervaring te bieden en ervoor te zorgen dat zij volledig tevreden zijn met onze producten en diensten. Kies voor BTB Fire & Medical Support en ervaar de beste kwaliteit en service op het gebied van brandbeveiliging en medische hulpmiddelen.

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact met ons op voor meer informatie. Of ga naar onze contactpagina en vul ons formulier in.