BTB Fire & Medical Support is onderdeel van Dutch Safety Group

Ademluchtcilinder

Keuren van ademluchtapparatuur

Als BTB Fire & Medical Support zijn wij gespecialiseerd in het keuren en reinigen van ademluchtapparatuur. Onze jarenlange ervaring en expertise maken ons dé partner voor professionals die werken in omgevingen met rook en/of schadelijke gassen.

Bij BTB Fire & Medical Support kunt u terecht voor een grondige keuring van uw ademluchttoestellen. Wij zorgen ervoor dat uw apparatuur veilig en betrouwbaar blijft functioneren en leveren na de keuring een rapport met een inspectie verklaring voor onderhoud en keuring. Ook het reinigen van de toestellen is bij ons in goede handen. Wij beschikken over een eigen reinigingsapparaat voor ademluchtapparatuur en zorgen ervoor dat uw toestellen grondig gereinigd worden.

Het is van groot belang dat ademluchttoestellen alleen gebruikt worden door professionals die voor het gebruik van ademluchttoestellen een training hebben gevolgd. Bij BTB Fire & Medical Support begrijpen wij het belang van een juist gebruik en onderhoud van ademluchtapparatuur. Daarom kunt u erop vertrouwen dat wij uw toestellen grondig en professioneel onderhouden.

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat uw ademluchtapparatuur te allen tijde betrouwbaar en veilig functioneert. Als BTB Fire & Medical Support staan wij voor u klaar om uw ademluchttoestellen te keuren en/of reinigen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en uw ademluchtapparatuur bij ons in goede handen te geven.

Bij BTB Fire & Medical Support staan wij voor een persoonlijke aanpak en een hoge kwaliteit van dienstverlening. Onze professionals zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en wet- en regelgeving rondom ademluchtapparatuur en zorgen ervoor dat uw toestellen voldoen aan de gestelde eisen.

Naast het keuren en reinigen van ademluchtapparatuur bieden wij ook trainingen en workshops aan waarmee jij goed voorbereid bent tijdens noodgevallen op de werkvloer. Klik hier voor onze cursussen. 

Kortom, als BTB Fire & Medical Support bieden wij een totaaloplossing op het gebied van ademluchtapparatuur. Of het nu gaat om keuring, reiniging of training, wij zorgen ervoor dat uw toestellen veilig en betrouwbaar zijn en u altijd goed voorbereid aan het werk kunt. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

ademluchttoestellen
Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact met ons op voor meer informatie. Of ga naar onze contactpagina en vul ons formulier in.