BTB Fire & Medical Support is onderdeel van Dutch Safety Group

Nood- en vluchtwegverlichting onderhoud

Het gebouw zo spoedig mogelijk verlaten

Het is van groot belang dat uw bedrijfsgebouw zo veilig mogelijk is voor uw medewerkers, klanten en/of bezoekers. In noodsituaties moeten zij snel en veilig het gebouw kunnen verlaten met behulp van nood- en vluchtwegverlichting. Volgens de wet is jaarlijks onderhoud van deze verlichting verplicht. Bij BTB Fire & Medical Support kunt u terecht voor de jaarlijkse controle en onderhoud van uw nood- en vluchtwegverlichting.

Onze monteur voert een uitgebreide controle uit, bestaande uit een visuele controle, een test waarbij wordt gekeken of de armaturen niet weigeren aan te gaan bij een stroomstoring, reiniging van de armaturen, en eventueel het vervangen van de lichtbronnen en de accu’s (alleen bij een decentraal systeem). Na afloop van de keuring ontvangt u ter plekke van onze monteur een rapportage en certificaat van de verrichte werkzaamheden.

Risico Inventarisatie & Evaluatie

Bij BTB Fire & Medical Support hanteren wij transparante prijzen. Alle kosten, inclusief eventuele voorrijkosten en kosten voor rapportage of verzegeling, zijn inbegrepen in de prijs. Mocht er bij de controle een lichtbron of accu vervangen moeten worden, dan wordt hierover vooraf overlegd met de opdrachtgever en zijn de kosten hiervoor voor aanvang van de controle bekend.

Wij maken gebruik van barcodes die verbonden zijn aan een software programma waarmee uw gehele administratie omtrent de nood- en vluchtwegverlichting op overzichtelijke wijze kan worden weergegeven. Na afloop van de keuring krijgt u van onze monteur ter plekke inzicht op de verrichte werkzaamheden en ontvangt u na afronding van de gehele controle een rapportage. Bovendien houdt onze organisatie voor u bij wanneer de volgende controle plaats moet vinden en nemen wij ruim van tevoren contact met u op om deze in te plannen.

Naast de jaarlijkse controle en onderhoud bieden wij ook de mogelijkheid om uw nood- en vluchtwegverlichting te ontwerpen en installeren. Wij hebben de beschikking over alle mogelijke armaturen en signaleringen en onze monteur werkt volgens de juiste NEN normeringen en de huidige eisen van de Arbowet. Onze serviceauto’s zijn volledig uitgerust waarmee het onderhoud in één bezoek kan worden afgerond. Ook kunnen wij de controle van uw nood- en vluchtwegverlichting eventueel combineren met de keuring van blusmiddelen, AED en/of de verbandkoffer.

Bij BTB Fire & Medical Support staan wij voor een optimale bedrijfsveiligheid en bieden wij een professionele en transparante service op het gebied van nood- en vluchtwegverlichting. Neem contact met ons op voor meer informatie of het inplannen van de jaarlijkse controle en onderhoud van uw nood- en vluchtwegverlichting.

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact met ons op voor meer informatie. Of ga naar onze contactpagina en vul ons formulier in.