BTB Fire & Medical Support is onderdeel van Dutch Safety Group

Verbandkoffers onderhoud

Aanschaffen, controleren en aanvullen

Als bedrijf wilt u erop kunnen vertrouwen dat uw BHV-middelen op orde zijn en dat uw medewerkers veilig zijn. Daarom is het belangrijk om te werken met een betrouwbare partner zoals BTB Fire & Medical Support. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren, onderhouden en controleren van BHV-middelen zoals verbandkoffers, AED's, blusmiddelen, en noodverlichting.

Bij BTB Fire & Medical Support kunt u terecht voor verschillende soorten verbandkoffers, zoals de Verbandkoffer A, Basis en BHV. Onze verbandtrommels voldoen aan de richtlijnen van het Oranje Kruis en zijn goedgekeurd. De EHBO-producten zijn gericht op de incidenten die vaak voorkomen in uw werkomgeving. Daarnaast kunt u de verbandkoffers volledig aanpassen aan uw werkomgeving. Het is mogelijk om een verbandkoffer met wandbeugel aan te schaffen zodat de koffer kan worden opgehangen.

BTB Fire & Medical Support kan u ontzorgen door voor u bij te houden wanneer de jaarlijkse keuring en controle moeten plaatsvinden. Zo hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Bovendien kunt u bij ons terecht voor het gelijktijdig controleren en keuren van uw AED, Noodverlichting, en blusmiddelen. Wij maken gebruik van barcodes op de verbandkoffers die verbonden zijn aan een software programma waarmee uw gehele administratie omtrent de BHV-middelen op overzichtelijke wijze kan worden weergegeven. Na afloop van de controle krijgt u van onze servicemedewerker ter plekke inzicht op de verrichte werkzaamheden en ontvangt u na afronding van de gehele controle een rapportage.

Mocht u behoefte hebben aan een controle van uw verbandkoffer, dan kunt u ervoor kiezen om deze mee te nemen naar de BHV-opleiding op onze locatie. Terwijl u een opleiding volgt, controleren en vullen wij de verbandkoffer aan.

Bij BTB Fire & Medical Support kunt u niet alleen terecht voor het aanschaffen van een verbandkoffer, maar ook voor het aanschaffen van de volledige navulling van verschillende soorten verbandkoffers. Heeft u zelf de verbandkoffer gecontroleerd en ontbreken er nog producten? Deze losse producten zijn bij ons te bestellen. U kunt bij ons een bestelformulier met prijzen opvragen.

Kortom, bij BTB Fire & Medical Support kunt u terecht voor alles op het gebied van BHV-middelen. Wij zorgen ervoor dat uw medewerkers veilig zijn en u kunt erop vertrouwen dat uw BHV-middelen op orde zijn.

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact met ons op voor meer informatie. Of ga naar onze contactpagina en vul ons formulier in.