Nieuws

Cursus met anderhalve meter afstand
  • Home
  • /
  • Nieuws
  • /
  • Cursus met anderhalve meter afstand

Vanaf maandag 1 juni 2020 herpakken wij onze cursussen op onze eigen locatie. Wij hanteren de richtlijnen en de hygiëneregels van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Daarnaast hebben wij extra maatregelen getroffen binnen en buiten onze locatie. En gaan wij werken met E-Learning om het theoriegedeelte online plaats te laten vinden.

De cursisten worden met de uitnodiging vooraf geïnformeerd omtrent alle benodigde informatie, richtlijnen en hygiëneregels. Daarnaast worden zij van informatie voorzien door posters, televisiescherm en instructeur op onze locatie.
De algemene ruimtes en de leslokalen zijn aangepast naar het anderhalve meter principe zodat er goed afstand van elkaar kan worden gehouden tijdens binnenkomst. Er is opvallende -houd afstand- markering op de vloer aangebracht. De mogelijkheid om handen te wassen en desinfectans te gebruiken is uitgebreid.

Het lesplan is zodanig aangepast dat de cursist individueel alle oefeningen kan uitvoeren. Daarnaast maken wij gebruik van handschoenen en worden alle materialen voor- en na afloop grondig schoongemaakt volgens de richtlijnen.

Wij beschikken over een groot leslokaal. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om onze garage om te bouwen in een leslokaal zoals wij gewend zijn bij grote cursussen en meerdaagse activiteiten. Op deze wijze is het ook mogelijk om een cursus op uw locatie te verzetten naar onze locatie en met elkaar op gepaste afstand de cursus uit te voeren.

Na afloop van de cursus voldoet iedereen weer volledig aan de BHV richtlijnen.

Neem contact op met Marcella om alle mogelijkheden te bespreken. Of om ons document met uitgebreide maatregelen en richtlijnen aan te vragen.

BHV Herhaling tijdelijk een halve dag praktijk i.p.v. hele dag. 

Gezien de richtlijnen en de hygiëneregels van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM), hanteren wij gedurende de COVID-19 maatregelen een aangepaste (verkorte) trainingsduur voor de BHV-herhalingstraining. Dit houdt in dat de lesdag gehalveerd wordt naar een halve dag praktijk. Voorafgaand aan de training dient de cursist met succes de e-learning met eindtoets te behalen. Op deze wijze beperken wij de theorie in de praktijkcursus en voldoet de cursist volledig aan alle eisen van bedrijfsveiligheid.

Email: marcella@dutchsafetygroup.nl
Tel: 06-23786618