Onderhoudscontract AED

  • Home
  • /
  • Onderhoudscontract AED

Wanneer u een AED aanschaft, dan wilt u er ook op kunnen vertrouwen dat u een goedwerkende AED heeft in het geval dat iemand in uw omgeving een hartstilstand krijgt.

De meeste AED’s  zijn onderhoudsvrij door de zelftesten die het apparaat uitvoert. Echter moet periodiek toch de batterij of elektroden vervangen worden en is het afhankelijk van het type AED hoe uitgebreid de zelftesten zijn. Test de AED bijvoorbeeld alleen de aanwezigheid van de elektroden of ook de kwaliteit?

Om de klant te ontzorgen bieden wij diverse onderhoudscontracten aan om de periodieke vervanging van de batterij en elektroden uit handen te nemen. Hiermee bent u verzekerd van een algehele check en is uw AED altijd gebruiksklaar in geval van nood.

Wij begrijpen goed dat het voor u moeilijk kan zijn om de beste onderhoudsvorm te kiezen om uw AED gebruiksklaar te houden. Wanneer u twijfelt over uw keuze of advies wilt over uw onderhoudssituatie staan wij u graag te woord. De productspecialisten van BTB Fire & Medical Support hebben jaren ervaring en weten u precies te vertellen welke oplossing het beste is in uw situatie.

Mocht u geen onderhoudscontract willen afsluiten, dan kunt u ook vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken om uw AED eenmalig te laten controleren.

Neem voor informatie contact op met Marcella om alle mogelijkheden te bespreken.

Email: marcella@dutchsafetygroup.nl
Tel: 06-23786618