Code 95 (U-21) EHBO

EHBO cursus voor chauffeurs

Ieder bedrijf is volgens de wet verplicht om maatregelen te treffen op het gebied van interne hulpverlening. Dat is mogelijk door medewerkers aan te stellen als bedrijfshulpverleners.

In onze cursus bedrijfshulpverlening worden de cursisten opgeleid om de taken zoals omschreven in artikel 15 van de Arbo- wet adequaat te kunnen uitvoeren. Zij zijn in staat om een helpende hand te bieden bij ongevallen, brandbestrijding en evacuatie. De drie hoofdtaken waar iedere BHV’er aan moet voldoen.

 

BHV cursus met Code 95 (U21-1), een combinatie van theorie en praktijk

Wij bereiden de cursist volledig voor op alle aspecten die een bedrijfshulpverlener kan tegenkomen. Met praktijkoefeningen zal de cursist alle mogelijke scenario’s zelf gaan oefenen. Wij behandelen de onderwerpen Niet-spoedeisende Eerste Hulp, Spoedeisende Eerste Hulp, Brandbestrijding en Ontruiming en Communicatie.

Onze instructeur oefent met de cursisten de noodvervoergreep van Rautek, stabiele zijligging, snelle kantelmethode, reanimeren met AED en ze maken kennis met verschillende verbanden.

De cursisten oefenen tijdens het brandonderdeel met echt vuur en met meerdere en verschillende brandblusmiddelen zoals de schuimblusser, CO2 blusser en brandslanghaspel. De cursus richt zich volledig op professionals in wegvervoer, binnenvaart en logistiek. De cursist is aan het einde van de cursus bedacht op de gevaren van het verkeer en op arbeidsongevallen. Kan fysieke risico’s voorkomen en noodsituaties op de juiste wijze beoordelen. En is in staat om hulp te bieden bij veelvoorkomende letsels en verergering voorkomen.

BHV met U-21 registratie

Voor professionals in wegvervoer, binnenvaart en logistiek. De BHV cursus met code U-21 geldt voor 7 uur.

Onderdelen van de cursus:

Theorie:

 • ABCDE methodiek;
 • Stilstand van de bloedsomloop;
 • Uitwendige wonden;
 • Brandwonden;
 • Kneuzingen en verstuikingen;
 • Ontwrichtingen en botbreuken;
 • Oogletsels;
 • Vergiftigingen;
 • Elektriciteit letsels.
Praktijk: 
 • Vervoer op korte afstand;
 • Verband en hulpmiddelen;
 • Reanimatie & AED gebruik;
 • Kleine blusmiddelen in de vrije ruimte.

Open Opleiding

09.00 – 16.30 uur

De BHV Basiscursus in één dag wordt verdeeld in twee dagdelen. De cursist dient zichzelf voor te bereiden door het bedrijfshulpverlening boek voor aanvang van de cursus te bestuderen. Op deze wijze is het mogelijk om een bedrijfshulpverlener optimaal voor te bereiden op zijn verantwoordelijke taak. En de bedrijfshulpverlener beschikt na afloop van de BHV cursus over voldoende kennis en vertrouwen om zijn taak naar behoren uit te voeren.

Wij maken gebruik van twee verschillende instructeurs voor het onderdeel Eerste Hulp (Ochtend) en het onderdeel Brandbestrijding, Ontruiming en Communicatie (Middag).

Open opleiding

€145,00 per persoon. Exclusief BTW.

Inclusief koffie, thee en frisdranken, luxe lunch, cursusmateriaal, cursusboek en certificering bij de NIBHV.

Neem bij het aanmelden van groepen contact met ons op voor speciale groepstarieven.

InCompany

Neem voor het aanvragen van een BHV cursus met Code 95 U-21 op uw locatie contact met ons op voor de InCompany tarieven.

Er is geen vooropleiding noodzakelijk voor de  Code 95 (U-21) EHBO cursus.

Rond het middaguur wordt er op onze locatie voor de cursisten een lunch verzorgd met soep, luxe broodjes, warme broodjes, zuivel en fruit. Wij beschikken over een modern koffie apparaat met verse koffiebonen voor koffie, cappuccino en overige koffieproducten. En een koelkast met verschillende soorten frisdrank. Deze dranken zijn onbeperkt en de gehele cursusdag beschikbaar voor onze cursisten.

Kantine voor BHV herhaling
Kantine voor BHV herhaling
Kantine voor BHV herhaling

Praktische informatie:

 • Wij werken uitsluitend met een maximale groepsgrootte van 15 cursisten. Door onze groepen niet te groot te maken is het mogelijk om alle cursisten voldoende aandacht te geven en controle uit te oefenen op de verschillende praktische handelingen;
 • De cursisten ontvangen voor aanvang van de cursus een boek zodat zij zich kunnen voorbereiden op de cursus. Het boek dient ook als naslagwerk om na de opleiding de mogelijkheid te bieden om de verschillende onderwerpen nog een keer door te nemen. De cursus is NIBHV gecertificeerd. Na afloop van iedere lesdag wordt de cursus afgesloten met een toets;
 • Na afloop van de cursus ontvangt u het certificaat in de vorm van een BHV legitimatiepas op creditcardformaat.

Direct inschrijven

Open Training InCompany

Open Trainingen

Meer informatie?

Heeft u vragen over deze cursus?
Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

   0413-368777

   Mail ons