BTB Fire & Medical Support is onderdeel van Dutch Safety Group

Vervaardiging bereikbaarheidskaarten

Zorg dat hulpdiensten snel hulp kunnen bieden

Voor de repressieve dienst is een goed beeld van een brandend object van groot belang, zo niet van levensbelang.

Wij kunnen uw bereikbaarheidskaarten in een zeer professionele lay-out vervaardigen waarbij de gebruikelijke uitvoering op A4 met aan de ene zijde een plattegrond en de andere zijde de geschreven uitleg wordt gebruikt.

BTB heeft reeds ervaring met de vervaardiging van bereikbaarheidskaarten. Door middel van een goede inventarisatie van de door u aan te wijzen objecten verzamelen wij alle benodigde gegevens waarna wij deze verwerken in de bedoelde kaartvorm.

Bereikbaarheidskaart

De bereikbaarheidskaart is een onderdeel van het aanvalsplan. Het aanvalsplan bestaat uit teksten en specifieke plattegronden. Op de bereikbaarheidskaart staat informatie over de voorzieningen van de brandweer en de voorzieningen in en om het gebouw en het terrein. Deze beschrijving wordt tevens omgezet in een overzichtelijke situatietekening.
Met onze organisatie beschikken wij over adviseurs en tekenaars met brandweerachtergrond waardoor wij een compleet aanvalsplan voor uw organisatie kunnen vervaardigen.

Pictogrammen

Wij vervaardigen op maat gemaakte pictogrammen om medewerkers en bezoekers te informeren. Bekijk onze webshop voor alle standaard pictogrammen? Zit uw pictogram er niet bij? Neem dan contact met ons op, wij hebben ieder pictogram in huis.

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact met ons op voor meer informatie. Of ga naar onze contactpagina en vul ons formulier in.