BTB Fire & Medical Support is onderdeel van Dutch Safety Group

Herhalingscursus Basic Instructor Course BLS/AED

In deze cursus leert u op welke wijze een reanimatiecursus dient te worden gegeven volgens de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR).

Instructeurscursus

Wij verzorgen deze cursus om uw registratie bij de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR) en European Resuscitation Council (ERC) te verlengen met twee jaar. Deze opleiding richt zich op het herhalen van de vaardigheden die aan de orde komen bij het geven van reanimatie onderwijs volgens de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad.

 

Opfristraining BLS/AED instructeur

Doel van de cursus:
Met deze cursus zorgen wij dat u als professional op de hoogte blijft van alle nieuwe ontwikkelingen met betrekking tot het geven van reanimatieonderwijs aan cursisten volgens de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR). De verplichte tweejaarlijkse opfriscursus is ter behoud van uw NRR en ERC certificering als BLS/AED instructeur. Om de status van instructeur geldig te houden dient u tevens minimaal 4 initiële opleidingen BLS of BLS/AED per 2 jaar met minimaal 4 cursisten per keer te geven.

Doelgroep:
Personen die geregistreerd staan bij de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR) als BLS-AED instructeur.

Inhoud cursus:
In deze cursus leert u op welke wijze een reanimatiecursus dient te worden gegeven volgens de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR).

Faculty:
Deze cursus wordt gegeven door een BLS/AED instructeur. Onze instructeur beschikt over de certificering van de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR). De cursist wordt tijdens de opleiding getoetst op zijn praktische vaardigheden.

Certificering

Bij het succesvol afronden van de Herhalingscursus Basic Instructor Course Basic Life Support / AED (BIC/BLS/AED) Instructeurscursus ontvangt u een her-certificering van de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR). Het certificaat is internationaal erkend door de European Resuscitation Council (ERC).
Om het certificaat geldig te houden dient u aan de volgende voorwaarden te voldoen:
– De Instructeur moet in een periode van twee jaar instructie geven op tenminste twee cursussen;
– De Instructeur dient elke twee jaar een Herhaalcursus voor Instructeurs te volgen bij een door de NRR erkende Cursusorganisator;
– De Instructeur dient tijdig de jaarlijkse bijdrage aan de NRR te betalen.

Herhalingscursus Basic Instructor Course BLS/AED
  • Uden
  • 1 dag
Bekijk beschikbare data
Incompany training
Het herhalen van de volgende onderdelen
  • Reanimatievaardigheden;
  • Reanimatieonderwijs.

De instructeur zal ingaan op nieuwe richtlijnen, ontwikkelingen en reanimatietechnieken.

Open opleiding

08.00 – 14.00 uur

€195,00 per persoon. Exclusief BTW.
Inclusief koffie, thee en frisdranken, cursusmateriaal en her-certificering bij de NRR & ERC.

OPTIONEEL

  • Voor deze cursus dient u gebruik te maken van het lesboek ”Handleiding voor de instructeur Basale Reanimatie” van de Nederlandse Reanimatieraad (NRR). Dit lesboek heeft u ontvangen bij het volgen van de BLS/AED basiscursus. Heeft u nog geen boek? Neem contact met ons op of bestel het lesboek in onze webshop.

Neem bij het aanmelden van groepen of InCompany aanvragen contact met ons op voor speciale groepstarieven.

Er is een vooropleiding Basiscursus BLS/AED noodzakelijk voor de herhalingscursus.

Voor cursisten op onze locatie die in de ochtend de herhaling BLS/AED en in de middag de herhaling PBLS volgen is het optioneel mogelijk om tussen de middag een lunch aan te vragen. Onze lunch bestaat uit soep, luxe broodjes, warme broodjes, zuivel en fruit.

Wij beschikken over een modern koffie apparaat met verse koffiebonen voor koffie, cappuccino en overige koffieproducten. En een koelkast met verschillende soorten frisdrank. Deze dranken zijn onbeperkt en de gehele cursusdag beschikbaar voor onze cursisten. 

Praktische informatie
  • Wij werken uitsluitend met een maximale groepsgrootte van 6 cursisten. Door onze groepen niet te groot te maken is het mogelijk om alle cursisten voldoende aandacht te geven en controle uit te oefenen op de verschillende praktische handelingen. Dit aantal is volgens de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad.
  • Na afloop van de cursus ontvangt u een verlenging van het NRR/ERC certificaat.
Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact met ons op voor meer informatie. Of ga naar onze contactpagina en vul ons formulier in.