Sponsoring

Maatschappelijk betrokken, ondersteunend in culturele, sport en maatschappelijke activiteiten

BTB Fire & Medical Support B.V. is een maatschappelijk betrokken onderneming, zowel op landelijk als op regionaal en lokaal gebied. Wij ondersteunen culturele, sport en maatschappelijke activiteiten.

BTB BHV Opleidingen ontvangt wekelijks sponsorverzoeken. Hieronder hebben wij beschreven wat wij van sponsoring verwachten en op welke wijze wij dit in willen vullen.

Voordeel voor beide partijen

Bij sponsoring moeten beide partijen voordeel betrekken uit de gemaakte afspraken.  De sponsoring moet voor BTB mogelijkheden bieden voor merkpositionering, marketing en publiciteit. BTB richt zich op de bedrijfshulpverlening op nationaal, regionaal en lokaal niveau.

Maatschappelijke betrokkenheid

BTB kiest bij sponsoring voor projecten waarbij een langdurige relatie tot stand kan worden gebracht en waarmee maatschappelijke betrokkenheid door het bedrijf en/of de medewerkers kan worden uitgedragen.  BTB beschikt over een Brabantse mentaliteit en een grote betrokkenheid bij de vestigingsplaats Uden.

Het aanvragen van sponsoring is mogelijk via ferry@btbfireandmedical.nl. Door de grote vraag kunnen wij helaas niet op alle verzoeken in gaan. Wij vragen hiervoor u begrip.


Alpe d’HuZes

Alpe d'HuZes Alpe d’HuZes vindt plaats in Frankrijk op de Nederlandse berg. Samen met 5000 deelnemers behaalde de organisatie in 2015 een opbrengt van meer dan 12 miljoen euro voor de KWF Kankerbestrijding.

Basisschool De Meent

Basisschool De Meent Basisschool De Meent kreeg bezoek van Sinterklaas. De ouwe heer kwam dit keer niet met zijn trouwe paard maar met een heuse ambulance.

Bourgondisch ‘s-Hertogenbosch

Bourgondisch 's-Hertogenbosch Bourgondisch ’s-Hertogenbosch is hét eetfestijn van Noord-Brabant dat ieder jaar plaatsvindt op De Parade. Onze medische hulpverlening is iedere editie aanwezig.

Carnvalsstichting De Knoerissen

Carnavalsstichting De Knoerissen De Knoerissen is de carnavalsstichting in Uden. De Knoerissen bestaan sinds 1965 en organiseren ieder jaar vele evenementen rondom het carnavalsfeest.

De Keien Atletiek

De Keien Atletiek De Keien atletiek is één van de grootste sportverenigingen van Uden. De Keien atletiek beschikt over een volwaardige topaccommodatie en een eigen stadion. Onze medische hulpverleners assisteren de organisatie van de vereniging tijdens haar sportevenementen.

GGZ Oost Brabant

GGZ Oost Brabant GGZ Oost Brabant staat voor ‘gezondheid die je je eigen familie gunt’ en er zijn voor ‘burgers met complexe psychische zorgvragen’ in het Brabantse land.

Gilde Sint Barbara en Sint Lucia

Gilde Sint Barbara en Sint Lucia Het Gilde Sint Barbara en Sint Lucia is bij een ieder bekend door het traditionele trommelen, vendelen en het kruisboogschieten. Iedere twee jaar organiseert het Gilde het Koningsschieten.

Posbank 6×6

Posbank 6x6 Posbank 6x6 is de Nederlandse editie van Alpe d’HuZes. 36 keer fietsen de deelnemers de berg op. Alles gaat naar het goede doel KWF Kankerbestrijding.

Reddingsbrigade ‘s-Hertogenbosch

Reddingsbrigade 's-Hertogenbosch Reddingsbrigade ’s-Hertogenbosch is de oudste én tegelijk een van de meest toonaangevende van de 180 reddingbrigades in Nederland.

RKVV Wilhelmina ‘s-Hertogenbosch

RKVV Wilhelmina's-Hertogenbosch RKVV Wilhelmina uit ’s-Hertogenbosch is één van de oudste voetbalverenigingen van Nederland. De club is gevestigd in Oud-Empel op Sportpark De Saren.

Showacrobatiek Uden

Showacrobatiek Uden Showacrobatiek Uden is een vereniging met een groep van ongeveer 12 meiden die optredens verzorgen in de showacrobatiek. De meiden showen het BTB logo op hun presentatiepakken en tassen.

Sint Nicolaas-comité Veghel

Sint Nicolaas-comité Veghel Sint Nicolaas-comité Veghel verzorgt ieder jaar de grote intocht van Sinterklaas in de haven van Veghel. Twee EHBO Pieten houden alles nauwlettend in de gaten.

Theater Kersouwe

Theater Kersouwe In de bossen van Heeswijk ligt al 70 jaar een uniek openluchttheater. Gerund door vrijwilligers, geliefd bij bezoekers en artiesten. Een natuurlijke omgeving waar muziek, cabaret en theater puur beleefd en gebracht worden.

Uden on Ice

Uden on Ice Uden On Ice is het winterevent van de regio met 900m2 ijsbaan, Icetubebaan, horecapaviljoen en nog veel meer.

Voetbalacademie v.v. Trekvogels

Voetbalacademie v.v. Trekvogels Voetbalacademie v.v. Trekvogels organiseert techniektrainingen en activiteiten voor de jeugdafdeling van de mooiste voetbalclub van Nijmegen Oost.

Voetbalverening RKSV UDI’19 (Uden)

Voetbalvereniging RKSV UDI'19 UDI’19 is een van de bekende namen in de top van het Nederlandse amateurvoetbal. BTB is lid van de businessclub van de plaatselijke voetbalvereniging.

Zaalvoetbalvereniging Uden

Zaalvoetbalvereniging Uden Zaalvoetbalvereniging Uden, team BTB Fire & Medical Support schittert iedere week in de zaal onder onze bedrijfsnaam en op het rood/witte tenue prijkt het BTB logo.