Verbandkoffer controle

  • Home
  • /
  • Verbandkoffer controle

Aanschaffen, controleren en aanvullen

Een ongeluk zit in een klein hoekje! Het is daarom belangrijk dat uw bedrijfshulpverlener kan beschikken over een compleet gevulde bedrijfsverbandkoffer.

De verbandkoffer op uw werkplek dient echter regelmatig gecontroleerd en aangevuld te worden. Verschillende producten in de verbandkoffer beschikken over een houdbaarheidsdatum en na gebruik van de verbandkoffer dienen de ontbrekende middelen weer aangevuld te worden.

Het controleren van de verbandkoffer kan door een medewerker van de organisatie worden uitgevoerd. Het is ook mogelijk dat wij de verbandkoffer controleren op uw of onze locatie. Wij controleren, bij noodzaak reinigen, aanvullen en vervangen. Op de verbandkoffer komt een controle sticker en wordt, bij het ontbreken daarvan, een stroomdiagram toegevoegd.

Of neem uw verbandkoffer mee naar de BHV opleiding op onze locatie? Wij controleren en vullen de verbandkoffer aan terwijl u een opleiding aan het volgen bent.

Verbandkoffer A, Basis en BHV

Wij beschikken over verschillende verbandkoffers met inhoud. Verbanddozen voor thuis, op kantoor, horeca, scholen of voor in de auto. De verbandtrommels kunnen volledig aan de werkomgeving worden aangepast. De EHBO producten zijn gericht op de incidenten die vaak voor komen. Het is mogelijk om een verbandkoffer met wandbeugel aan te schaffen zodat de verbandkoffer kan worden opgehangen.

Bij verbandkoffers Basis en BHV worden de richtlijnen van het Oranje Kruis gehanteerd. Deze verbanddozen zijn goedgekeurd door het Oranje Kruis.

Ontzorgen

Onze organisatie houdt voor u bij wanneer de werkzaamheden opnieuw plaats moeten vinden. Wij nemen ruim van te voren contact met u op om de jaarlijkse keuring in te plannen. Het is mogelijk om de keuring en controle van u AED, Noodverlichting, blusmiddelen, Evac-chair en andere middelen gelijktijdig met de verbandkoffer controle te laten plaatsvinden.

Wij maken gebruik van barcodes op de verbandkoffers die verbonden zijn aan een software programma waarmee uw gehele administratie omtrent de verbandkoffers op overzichtelijke wijze kan worden weergegeven. Na afloop van de controle krijgt u van onze servicemedewerker terplekke inzicht op de verrichte werkzaamheden en ontvangt u na afronding van de gehele controle een rapportage.

Verbandmiddel verbandkoffer controle

Navulling aanschaffen voor koffer

Wij verkopen de volledige navulling van verschillende soorten verbandkoffers. Is de koffer kapot? Het is ook mogelijk om een verbandkoffer zonder inhoud aan te schaffen.

Navulling per product

Heeft u zelf de verbandkoffer gecontroleerd? In elke verbandtrommel wordt een kaart met inhoud toegevoegd. Hierdoor is het vrij eenvoudig te ontdekken welke producten zich niet in de verbandkoffer bevinden. Deze losse producten zijn bij ons te bestellen. Om het nog makkelijker te maken kunt u bij ons een bestelformulier met prijzen opvragen.

Meer informatie?

Heeft u vragen over verbandkoffer onderhoud of heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Neem contact met ons op voor meer informatie.

   0413-368777

   Mail ons