BTB Fire & Medical Support is onderdeel van Dutch Safety Group

Martijn

Over Martijn:

Martijn werkt sinds 2019 voor Dutch Safety Group (DSG) waarbij hij diverse functies heeft bekleed.

Hij is begonnen als planner bij Event Medical Service en daarna heeft hij de logistiek verzorgd voor geheel DSG. Sinds juni 2023 werkt hij als BHV instructeur voor BTB Fire & Medical Support. Daarnaast is Martijn ook bevoegd om uw brandblusmiddelen en EHBO-koffers te onderhouden.

 

Zijn bijdrage:

Met veel enthousiasme traint Martijn cursisten in Bedrijfshulpverlening (Eerste Hulp en Brand en Ontruimen). Dit doet hij zowel op onze locatie in Uden, via de Open Trainingen en op locatie bij onze klanten via In Company trainingen. Het leuke van de Open Trainingen is dat cursisten van verschillende bedrijven met elkaar een les volgen en daar van elkaar kunnen leren. Het mooie van het verzorgen van trainingen op locatie is dat hij bedrijfsspecifiek kan trainen, meedenken en adviseren. Daarbij kan hij de controle van de brandblusmiddelen en EHBO-koffers combineren.

Zijn doel is altijd om een veiligere werkomgeving te creëren voor werkend Nederland.

Martijn heeft ruime ervaring opgedaan in zowel de evenementen wereld alsook in de wereld van veiligheid in de breedste zin van het woord bij een grote pluimage aan bedrijven.

Martijn is een mensen mens en vind het heerlijk om zijn passie en enthousiasme over te brengen op iedereen die een veilig Nederland een warm hart toedraagt. Of dit nu is in de hoedanigheid van instructeur Eerste hulp en/of Brand en Ontruimen of als Reob monteur  (onderhoudsmonteur brandblusmiddelen), Martijn gaat voor het grote plaatje en dat is veiligheid in het algemeen!

Door de ervaringen die Martijn binnen diverse takken en organisaties heeft opgedaan kan hij eigenlijk met iedereen overweg en maakt hij er altijd een leuke maar vooral leerzame les van!

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact met ons op voor meer informatie. Of ga naar onze contactpagina en vul ons formulier in.