BTB Fire & Medical Support is onderdeel van Dutch Safety Group

BHV oefenlocatie in Uden

Onze BHV locatie in Uden

BTB Fire & Medical Support beschikt over een eigen oefenlocatie met twee leslokalen en op het buitenterrein een oefenplaats voor brandoefeningen. De leslokalen ‘Fire’ en ‘Medical’ beschikken over de modernste faciliteiten zoals grote televisieschermen waarop de instructeur zijn sheets en filmfragmenten kan presenteren. Wij maken gebruik van eigen presentaties en filmmateriaal. De leslokalen beschikken over fijne stoelen en verrijdbare tafels waardoor het leslokaal volledig aan de cursus kan worden aangepast. In onze gemeenschappelijke ruimte staat een luxe koffieapparaat met verschillende koffieproducten en een koelkast met frisdranken.

Op het buitenterrein beschikken wij over voldoende ruimte voor oefeningen met alle soorten blusmiddelen. Onze bluscontainer is inzetbaar tijdens opleidingen en bij oefeningen van de Brandweer. Verder maken wij gebruik van verschillende oefen-blusobjecten.

Wij keuren en controleren onder andere blusmiddelen, verbandkoffers, AED’s, valbeveiliging, Evac-chairs en ademluchtapparatuur op onze eigen locatie. In ons magazijn vullen wij brandblusmiddelen en beschikken wij over de materialen om de verbandkoffer weer volledig aan te vullen. Het is mogelijk om uw veiligheidsproducten mee te nemen. Na afloop van de cursus krijgt u ze gekeurd, gecontroleerd en aangevuld mee terug.

Ons terrein beschikt over een eigen parkeerterrein.

Onze locatie is iedere werkdag geopend van 8:00 – 17:00 uur. Kom gerust langs om met ons en de locatie kennis te maken. Wij leiden u graag rond.

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact met ons op voor meer informatie. Of ga naar onze contactpagina en vul ons formulier in.