Brandwacht

24/7 door geheel Nederland

Van inzet tot coördinatie

Wij leveren Rijksgediplomeerde  brandwachten voor al uw projecten en situaties waarbij specialisten in brandveiligheid en brandpreventie nodig zijn.
Onze brandwachten treffen maatregelen om beginnende branden te voorkomen. Daarnaast houden zij toezicht bij werkzaamheden met een verhoogd risico op brand. Naast preventief toezicht kunnen onze brandwachten handelen in geval van nood. Zij bestrijden beginnende branden en kunnen hulp bieden bij ontruimingen.
Wij leveren brandwachten met VCA (VOL) diploma en/of EHBO diploma. Hierdoor zijn zij in staat levensreddende en overige medische handelingen uit te voeren en gebruik te maken van de AED defibrillator.

 

Onze brandwachten zijn 24/7 beschikbaar

Onze brandwachten zijn zeer ervaren omdat ze dagelijks werkzaam zijn op evenementen, televisiestudio’s, winkelcentra, scholen en industrieprojecten. Naast het inzetten van brandwachten voor korte projecten zetten wij ook brandwachten in voor periodes van bijvoorbeeld een jaar of plaatsen wij brandwachten bij onze opdrachtgevers in vaste dienst. Onze brandwachten zijn iedere week 7 dagen en 24 uur per dag inzetbaar.

Brandwacht nodig?

Onze brandwachten zijn inzetbaar bij bijvoorbeeld evenementen, uitgaanlocaties,  theaters, bioscopen, parkeergarages, bouwplaatsen, petrochemie, industrie, winkelcentra, verzorgingstehuizen en openbare instellingen.

Meer informatie?

Heeft u vragen over het inhuren van brandwachten?
Neem contact met ons op voor meer informatie.

   0413-368777

   Mail ons